Tina Blazinšek

Spontanost in kreativnost dajeta našemu življenju iskrico, ki nas dela lahkotne, radostne, napolnjene z mirom in hvaležnostjo – uglašene od znotraj, da lahko z našo vibracijo vplivamo tudi na okolico.

Ker sem glasbenica, mi delo s telesom in raziskovanje, kaj vse se ob tem, ko vadim in igram flavto, dogaja znotraj mene, predstavlja edini pravi način učenja in sem takoj začutila globoko povezavo z AEQ metodo in AEQ dihanjem.

Različne težave in bolečina, ki jih je v poklicu glasbenika na pretek, so mi vedno predstavljali izzive, ker rada igram, se učim in učim flavto, vendar jih kljub želji, dostikrat v preteklosti nisem najbolj učinkovito reševala.

Na poti akademskega šolanja smo se z dihanjem ukvarjali bolj ali manj samo zaradi lepšega tona, vendar je dihanje tako zelo kompleksen in naraven cikel, dihanje je življenje, ker tako kot dihaš, tako tudi živiš in zavedanje, da se za popačenimi dihalnimi vzorci skrivajo potlačene travme je zame spoznanje, ki me žene še naprej, v globlje razumevanje in učenje učinkovitega dihanja.

Imam rada naravo, gibanje, umetnost, avtentičnost in učenje.

Sem mama, flavtistka, učiteljica, raziskovalka.

Želja po globljem razumevanju vzroka in posledice, zakaj je naše življenje takšno kot je, me je tako pripeljala na pot AEQ metode in AEQ dihanja, kjer sem spoznala Aleša Ernsta, ki me je s svojo iskrenostjo, pristopom in znanjem, ki ga predaja, motiviral za nadaljnje učenje in raziskovanje. S hvaležnostjo sprejemam njegovo znanje še naprej in stopam po poti čarobnega življenja!

Učenje je proces in edino pravo potovanje je potovanje vase.

Bogastvo in resnična vrednost AEQ metode, je v tem, da temelji na fizikalnih zakonih in preko giba, čustev in dihanja vpliva na človeka v celoti – na zavest, podzavest in telo.

S čuječim in rednim izvajanjem AEQ vaj, se spoznavamo na globljem nivoju, ker vzpostavljamo vedno bolj učinkovito in iskreno komunikacijo znotraj some, spoznavamo svoje podzavestne vzorce, se učimo, rastemo in postajamo vse bolj učinkoviti, pretočni in zadovoljni.

Če te takšen pristop k urejanju življenja zanima, so znanja, ki ti jih lahko predam, pomembna zate.

Izvajam individualne in skupinske delavnice preko zooma.

Dosegljiva sem od ponedeljka do petka, med 8 in 12 uro.

Preberite še:

Celje, SlovenijaMail: [email protected]