Če želite najti rešitve za svoje kronične psihične in fizične bolečine ter probleme skozi aeq metodo, poglobiti svoje znanje o povezavi med telesom in umom, vendar ste še malo skeptični in se ne bi radi spustili v terapije ali šolanje - je AEQ začetni paket idealen prvi korak za vas.

Priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin

Priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin je tako rekoč nujen pripomoček pri pravilnem doslednem izvajanju vaj. Vodi nas v razumevanje razvoja kronične bolečine, v njej pojasnjujem, kako deluje naše telo in kakšen vpliv nanj imajo psihično počutje, odnosi in dogodki v našem življenju.

V njej boste skoraj gotovo našli tudi vašo tegobo ali bolezen; spoznali boste, da mnogo tega korenini v naši mladosti in slabih navadah. Seveda za mnoge probleme in nevšečnosti nismo sami krivi, in vendar svoje življenje in zdravje lahko vzamemo v svoje roke.

Priročnik z vajami nam je lahko še zlasti v pomoč pri utrujenosti, glavobolih in migrenah, bolečinah v vratu, hrbtu, sklepih. Z vajami se lahko zoperstavimo ponavljajočemu se išiasu, uredimo slabe dihalne navade ali posledice telesne poškodbe.

Kaj AEQ začetni paket (priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin) vsebuje:

Knjigo Lahkotno iz kroničnih bolečin

Podrobno razlago večine težav sodobnega sveta in kako se jih rešiti

22 različnih opisov vaj klinične somatike s skicami in navodili

Samodiagnoza in navodila za prepoznavanje specifinih težav

Komu je knjiga namenjena:

  • Vsem, ki trpite zaradi kroničnih bolečin in tistim, ki ne najdete razloga, zakaj boli.
  • Vsem, ki ste pretirano utrujeni, pa za to nimate pravega razloga, namreč izguba sposobnosti sprostitve mišic privede do neučinkovitega trdega gibanja, ki nas veliko bolj utrudi, kot bi bilo potrebno.Tako zakrčeno telo se ne zna več pravilno sprostiti niti med spanjem.
  • Vsem, ki dvomijo v pravilnost mita, da so že samo leta tista, ki nas naredijo stare in napete.
  • Vsem, ki bi se radi učinkovito znebili stresa.
  • Vsem, ki se želijo naučiti, kako povečati učinkovitost gibanja in dela ter tako podaljšati sposobnost imeti in dosegati želje in cilje.
  • Vsem, ki se dnevno srečujete z anksioznostjo, jezo, depresijo

Dovolite si prisluhniti svojemu telesu, saj vem resnično želi dobro, želi si biti zdravo; in vaša zavest mora pri tem še kako sodelovati, saj drugače nevede žaga vejo na kateri sedi.

Viden v medijih: