PRIROČNIK IN PRIPOROČENE KNJIGE

Zakladnica znanja, informacij, teorije in praktične uporabe izkušenj iz AEQ metode in z njo povezanih področij.

Spodaj izberi knjigo, ki vas zanima in začnite z učenjem! 

V AEQ spletni knjigarni najdete knjige, ki nudijo znanje za boljše razumevanje vzrokov za kronično zakrčenost in bolečine povezane z njo. Izguba občutka zase je tesno povezana z travmami iz otroštva, ki povzročijo nastanek oklepa s katerim se želimo zaščititi pred silami iz okolja ali pa na ta način preprečimo čutenje sebe. Ob učenju metode AEQ vam izbrane knjige nudijo dodatno širino razumevanja, ki zmanjšuje strah ter povečuje sposobnost, da se celostno spremenite.

Priročnik vas vodi v razumevanje razvoja kronične bolečine. V njem pojasnjujem, kako deluje naše telo in kakšen vpliv nanj imajo psihično počutje, odnosi in dogodki v našem življenju. Priročnik z vajami nam je lahko še zlasti v pomoč pri utrujenosti, glavobolih in migrenah, bolečinah v vratu, hrbtu, sklepih. 

19,00€

Dih je življenje. Pa dihamo prav? Zadihanost med telesnim naporom, slab spanec, tesnoba, astma – to so nadloge, ki pestijo marsikoga, tudi športnike v dobri kondiciji. Izboljšajte telesno pripravljenost, zdravje in počutje s preprosto, a znanstveno dokazano tehniko pravilnega dihanja.

24,99€

Ob branju knjige  Ko telo reče ne razumeš, kako malo poznaš samega sebe, ne poslušaš svoje telo, ki ti na vsakem koraku sporoča, da delaš proti sebi. Pa vendar vsak dan, vsak trenutek ima vsak od nas priložnost, da svojo zgodbo začne pisati od začetka. 

25,50€

V knjigi Strupeni starši je ameriška psihoterapevtka Susan Forward pod drobnogled vzela odnose med starši in otroki. Ta odnos je temelj, na katerem gradimo odnose z drugimi ljudmi in predvsem lastno osebnost.

14,50€

Avtorja sta v svoji petindvajsetletni klinični praksi obravnavala in uspešno pomagala na stotine moškim, ki so bili pretirano čustveno navezani na mater. Ko so želeli slediti lastnim željam in živeti svoje življenje, so se čutili ujete, krive in nelojalne. 

29,90€

Avtor je v 20 letih poučevanja fizike v Ameriki ustvaril uporaben, sodoben in neskončno zanimiv način, da s fiziko razloži čisto vse, kar se dogaja s človekom – saj vse temelji na naravnih zakonih. Uporablja se tako za samorazvoj kot za delo z drugimi.

31,00€