Tukaj so objavljene raziskave izvedene z namenom ugotavljanja vpliva učenja AEQ metode na kronična in medicinsko nepojasnjena stanja sodelujočih na spletnih programih AEQ metode in AEQ dihanja. S tem želimo dodati objektiven pogled in analizo sprememb, ki jih omogoča spoznavanje občutkov, občutenj, čustev, pravil in principov, ki so pomembni in potrebni za pravilno delovanje človeka in zmanjševanje vplivov senzorno-motorne amnezije in senzorno-motorne odtujitve.

Priročnik vas vodi v razumevanje razvoja kronične bolečine. V njem pojasnjujem, kako deluje naše telo in kakšen vpliv nanj imajo psihično počutje, odnosi in dogodki v našem življenju. Priročnik z vajami nam je lahko še zlasti v pomoč pri utrujenosti, glavobolih in migrenah, bolečinah v vratu, hrbtu, sklepih. 

Dih je življenje. Pa dihamo prav? Zadihanost med telesnim naporom, slab spanec, tesnoba, astma – to so nadloge, ki pestijo marsikoga, tudi športnike v dobri kondiciji. Izboljšajte telesno pripravljenost, zdravje in počutje s preprosto, a znanstveno dokazano tehniko pravilnega dihanja.

24,99€

39,00€

14,50€

29,90€

25,50€

Ob branju knjige  Ko telo reče ne razumeš, kako malo poznaš samega sebe, ne poslušaš svoje telo, ki ti na vsakem koraku sporoča, da delaš proti sebi. Pa vendar vsak dan, vsak trenutek ima vsak od nas priložnost, da svojo zgodbo začne pisati od začetka. 

V knjigi Strupeni starši je ameriška psihoterapevtka Susan Forward pod drobnogled vzela odnose med starši in otroki. Ta odnos je temelj, na katerem gradimo odnose z drugimi ljudmi in predvsem lastno osebnost.

Avtorja sta v svoji petindvajsetletni klinični praksi obravnavala in uspešno pomagala na stotine moškim, ki so bili pretirano čustveno navezani na mater. Ko so želeli slediti lastnim željam in živeti svoje življenje, so se čutili ujete, krive in nelojalne.