Tomaž Debevec

Na področju osebnega trenerstva delujem že zadnjih 8 let. Že od samega začetka sem opazoval kako pri klasičnih fitnes, kinezioloških ali fizioterapevtskih pristopih manjka nekaj koščkov sestavljanke. Enostavno ne nudijo popolne razlage in aplikacije v praksi, ki bi pomenila dolgoročno spremembo na bolje. Vsem pristopom pred AEQ-jem je bilo skupno, da na telo gledajo ozko, lahko bi tudi rekli izolirano od ostalih delov telesa.

Na svoji poti sem konstantno iskal rešitve in odgovore, da bi bolje razumel kako telo deluje in zakaj pride do poslabšanja stanja telesa. Zaradi lastne potrebe ( mnoge poškodbe)  in vedno večjega povpraševanje za pomoč pri poškodbah, bolečinah ali drugih težav. Sem se zelo kmalu usmeril v področje rehabilitacije, poškodb in izboljšanje vsesplošnega počutja. Kot sem omenil sem si sam nakopal mnogo težav, zato sem bil sam svoj poskusni zajček. Vse tehnike, vaje ali metode, ki so jih izvajale moje stranke sem sam stestiral mnogokrat. Velikokrat sem zašel, se opekel preden sem začel videti širšo sliko.

Moj glavni cilj je, dolgoročno povrniti lahkotnost in mehkobo gibanja na varen in učinkovit način. Aeq metodo uporabljam in združujem z ostalimi pristopi, ki sem jih raziskoval na svoji poti. Kar vključuje pogovor, delo na terapevtski mizi, aktivno učenje vaj, integracija vaj v celotno gibanje telesa in na koncu regenerativne vaje. Vedno se prilagodim posamezniku in njegovim potrebam. Tako, da sestavim program usmerjen v šibkosti posameznika in njegovim omejitvam.

 

Način učenja: individualno, zoom, online programi

Mesto: Kamnik/Ljubljana

Gmail: [email protected]

Tel: 040 214 383 ( dosegljiv med 12.00-16.00)

Izobrazba: Učenec AEQ metode 1 stopnje

 

Preberite še:

Ljubljana, Slovenija Mobi: +386 40 214 383Mail: [email protected]