Petra Turnšek

Moje ime je Petra in živim v Ljubljani. Sem empatična,  intuitivna oseba z občutkom za sočloveka in vizijonarka bolj srčnega sveta. Želja po raziskovanju sebe in ljudi ter življenja na globji ravni me spremlja že celo življenje.

Moja poslovna pot se je začela z osebnim trenerstvom. Pridobila sem licenco in začela delati kot osebna trenerka. V tem obdobju sem dobila predvsem občutek za delo z ljudmi in se bolj poglobljeno spoznala z anatomijo človeškega telesa. Ob tem pa sem se zavedala, da obstajajo tudi drugi vidiki nas, ki vplivajo na kvaliteto našega življenja. To me spodbudilo k proučevanju človeške psihologije.

Odločila sem se za študij NLPja in na inštitutu za nevro-lingvistično programiranje postala NLP Master Coach. Pridobila sem znanje o pomenu lingvistike, delovanju možganov, komunikacijskih veščin, strukture miselnih procesov, vidikov osebnosti ipd. in vpliva vsega tega na naše življenje. Ker zelo rada berem, sem znanje širila tudi preko različne literature na področju duhovnosti, energijskega delovanja človeka, epigenetike, kvantne fizike ipd. Vedno bolj celostno in holistično sem začela dojemati sebe in ostale.

V nekem obdobju pa so se mi začele pojavljati težave z izgorelostjo, dihanjem in nepojasnjene bolečine v telesu. Dotedanje vedenje, mi je zelo razširilo zavest in pomagalo do neke točke, hkrati pa sem spoznala, da se bo potrebno soočiti s svojo bolečino.

V tistem obdobju sem se prvič srečala z AEQ metodo®. Skozi različne programe in individualno delo z učiteljem AEQ metode, ter poslušanju podcastov na to temo sem spoznala, da moja zavest in podzavest nista bili usklajeni, in da je bila moja čustvena zrelost na nekaterih področjih prenizka, na kar me je pričelo opozarjati tudi moje telo. Razumevanje in zavedanje sebe skozi oči AEQ metode mi je marsikaj razjasnilo in v neko smiselno celoto zajelo moje dotedanje raziskovanje in učenje.

Skozi AEQ vaje sem se začela čutiti drugače in globje, lahko sem bolj jasno določila katere občutke še vedno blokiram in si jih ne dovolim čutiti, in jih pričela vendo bolj avtentično izražati, ter zavestno slediti svoji intuiciji, ki pa se je v tem procesu še dodatno okrepila. Svoje zavedanje sem začela utelešati in dojela kaj pomeni živeti svojo resnico, ter zavestno in telesno spreminjati tiste dele svoje podzavesti, ki mi niso več služili. Začela sem upoštevati svoje telo, kar je vplivalo na to, da so bile bolečine v telesu vedno manjše, moje počutje pa vedno boljše.  Soočanje s svojo bolečino je dolg in lahko zelo neprijeten proces, saj je potrebno sprejeti odgovornost za svoje življenje, vendar se le na ta način  lahko osvobodimo tistih delov sebe, ki so nam onemogočali zaživeti v skladu z našimi resničnimi potenciali.

Med tem sem se odločila  postati učiteljica AEQ metode, in naredila 1. stopnjo. Znanje, ki sem ga prejela mi je dalo možnost da lahko to sedaj učim naprej , in pokažem pot vsem, ki se želijo globje začutiti, postati bolj zavestni in spoznati, da imajo ključ do spremembe v svojih rokah, in da vse kar iščejo že nosijo v sebi.

Svoje znanje trenutno predajam naprej preko individualnih srečanj ali srečanj v paru v svojem studiu, ki sem ga poimenovala Divine Movement, in se nahaja v Ljubljani na Viču.

Petra Turnšek

Preberite še:

Divine Movement, Tbilisijska ulica, Ljubljana, SlovenijaMobi: +386 40 572 283Mail: [email protected]