Iz dna duše hvala za vse.

Zdravo Aleš,

Pošiljam vam svoje videnje in doživetje tega programa in kako je meni odprlo oči in pomagalo.

Najprej iz dna srca hvala za predanost, znanje in predvsem voljo in energijo, da vse to zmorete in predajate naprej, ter s tem pomagate delati velike spremembe pri ljudeh.

Zame je bilo teh 30 dni nekaj najbolj napornega, hkrati pa je ta napornost dala veliko smisla vsemu, za kar sploh nisem vedela kaj in zakaj se mi to dogaja.

Vaje, delo, razlage so mi dale nov vpogled v razumevanje sebe, dojemanje, kako naj bi telo in zavest delovala sinergijsko in kaj se zgodi če med njima sinergije ni. Kako čutim telo in kakšne informacije sploh dobivam vsakodnevno. Najbolj me je presenetilo, kako se je podzavest uprla spremembi, kako mi je ” nagajala” (mi še vedno), kako zbrana moram biti, da se ne zmedem in kako predana, da kljub vsemu še vedno nadaljujem z vajami.

Med vajami sem doživljala boj, upor in podzavest mi je ves čas metala ven, da ne zmorem, da naj odneham in prav ta trenutek je bil najtežji. Tisti trenutek sem se zavedala travm iz otroštva, ko ti ob določeni vaji, pride na plan določen dogodek, za katerega sploh nisem vedela, da obstaja, ker sem ga tako močno potlačila.

Imunski sistem se mi je čisto sesul, ne spomnim se kdaj nazadnje toliko. Moja podzavest me ni in ni spustila naprej. To moraš doživeti, saj je vse skupaj zelo težko opisati.

Gradim drugačno sebe, z veliko večjim zavedanjem sebe, telesa, s čutenjem na drugačen način. Zavedam se vedno bolj, kje sem presegla vse, zakaj je do tega prišlo in koliko stvari sem dejansko potlačila vase, da sem sploh lahko živela. In prišla do tega, da sem živela za druge, nikoli zase.

Vaje sem izvajala redno, kolikor le lahko natančno in zavestno. Zavedam se, da me čaka dolga pot do novega načina življenja, zato sem vzporedno začela hoditi tudi na program AEQ dihanja, kar mi je dala že po tednu dni nov polet v spet nova neznana področja v sebi.

Ta metoda, sploh pa vi Aleš, sta mi dala poseben pečat v srcu, ker ti dejansko da možnost, da se popraviš, spremeniš in na novo zaživiš.

Moja pot naprej gre k vam na šolanje za učitelja, moja srčna želja in prizemljen cilj.

Iz dna duše hvala za vse.

 

Saša

 

Preberite še: