Petra Garin

Po treh rekonstrukcijah križnih vezi na obeh kolenih sem si z Aeq metodo pomagala iz vzorca ponavljajočih hudih poškodb. Odpravila sem posledice zakrčenosti v nogah in trupu, odpravila fascitis v stopalu, bolečino mečih, bolečino v sprednjem delu spodnjega dela noge, bolečino v križu.

Iz prestrašenosti in nezupanja v svoje gibanje, se danes gibam svobodno in z navdušenjem. Danes lahko izvajam vse športe brez kroničnih bolečin, imam spremenjeno držo, gibanje in bistveno boljšo sposobnost čutenja in nadzora gibanja. Na drugačen in bogatejši način uživam v gibanju. Moje gibanje danes je varno, prijetno, svobodno, povrnila sem si vso gibalno kapaciteto po poškodbah in jo še izboljšala.

Razumevanje delovanja telesa tako na zavestni in podzavestni ravni mi omogoča novo kvaliteto razumevanja življenja, sebe, svoje odgovornosti v različnih odnosih.

Prepoznavanje medgeneracijskih čustvenih vzorcev in odnosov v družinah pa mi omogoča, da bistveno več dejanj in odločitev izvajam v svoji aktivni režiji in bistveno manj z nezavednim ponavljanjem starih neželjenih navad iz preteklosti.

Z veseljem učim metode skupine in posameznike, ki jih zanima spoznati sebe, svoje gibalne in čustvene vzorce, ter izmojstriti samo-razumevanje, samo-čutenje, povezati svoje mentalne in telesne centre ter izboljšati samo-upravljanje- sebe, tako skozi gibanje kot skozi čutenje. Z veseljem učim metode tiste, ki jih zanima odkrivati lastne bogate, a skrite potenciale v zavestnih in podzavestnih delih telesa in uma.

Načini učenja
– skupinski programi preko zooma
– skupinski programi v živo v dvorani, lokacija: Cankarjev dom Vrhnika,
– individualno učenje preko zooma ali v živo na lokaciji Vrhnika
– delavnice

Delovni čas
– pon-pet: 9.00 -17.00

 

Preberite še:

Robova 47, Vrhnika, SloveniaMobi: + 386 41 777 117Mail: [email protected]