Petra Košmrlj

Sem učiteljica AEQ metode 2. stopnje. Po izobrazbi sem ekonomistka in sem 24 let delala v računovodstvu različnih podjetij. Že od mladih nog sem se rada gibala, a nikoli v tekmovalnem smislu. Kot mladostnica sem se poskusila v rokometu in plesu, kasneje opravila inštruktorski tečaj za aerobiko in pilates in v tem našla veliko veselja za gibanje in kreativnost kot protiutež pretežno sedeči in monotoni redni službi. Z AEQ metodo sem se srečala leta 2016, ko sem iskala rešitev za bolečine v pregibu leve noge, ki so me pestile že nekaj let in so se stopnjevale kljub obiskom masaž, fizioterapij, Bownove terapije in manualne terapije. Po nekaj delavnicah v živo, sem se prijavila na aktivno terapijo pri Alešu, kjer sem začela svojo pot do resnice; do občutkov v telesu, do odzivov na dogodke v življenju, do mojih nerealnih pričakovanj in predstav, do tega, kdo sem in zakaj sem taka, kot sem.

Leta 2020 sem se vpisala na izobraževanje za učitelja AEQ metode 1. stopnje; bolj iz potrebe, da poglobim svoje znanje, a se je izkazalo, da je bil to prvi korak k spremembi, ki se je nakazala že par mesecev prej, ko sem pri spustu po klancu navzdol padla s kolesom in si zlomila oba čeljustna sklepa. Telo mi je sporočilo, da je čas, da spregovorim, povem vse tisto, kar že leta in leta čaka v moji globini, da se izrazi in dobi svojo podobo. A takrat tega še nisem čutila tako. Potrebni so bili še trije spletni programi in nadaljevanje izobraževanja na 2. stopnji. Takrat se je v meni zgodil premik, ko sem začutila, da ni več potrebe po ugajanju drugim in delovanju v tej smeri ter da je prišel čas, ko lahko delam tisto, kar si resnično želim. Te želje dolga leta nisem prepoznala, saj sem o sebi mislila, da nimam kaj pametnega za povedat, strah pred nastopanjem je hromil moje misli, raje sem poslušala kot govorila, v družbi nisem izstopala. Z učenjem AEQ metode sem sprostila svoje mišice, omehčala telo in gibanje, zbistrila misli in svoj notranji svet prenesla v zunanjega.

Lepo je, ko se človek v svoji koži počuti dobro, svobodno, sigurno, resnično in domače.

AEQ metodo učim v živo in preko spleta.

Predstavitve AEQ metode in delavnice v živo izvajam na različnih lokacijah, ki so objavljene ob vsakem napovedanem dogodku.

Lokacija, kjer se izvaja učenje AEQ metode v živo je Solna soba Freya, Hiša dobrega počutja, Štebijeva 1, 1231 Ljubljana – Črnuče.

Delovni čas za stranke je od ponedeljka do petka od 10. ure do 17. ure.

Lahko mi pišete na mail: [email protected] ali pokličete na 041 635 423.

 

 

Preberite še:

Pot v Hrastovec 40, Ljubljana, SloveniaMobi: +386 41 635 423Mail: [email protected]