Erik Mlinar

Po poklicu sem manualni terapevt s svojo privat prakso v Gorenji vasi. Pri svojem delu se vsakodnevno srečujem s strankami, ki jih pestijo različne kronične težave.

Skozi leta izkušenj sem prišel do spoznanja, da se večina kroničnih težav tudi po temeljitih celostnih terapijah ponovno vrne. Nekaterim po 1 mesecu, drugim po pol leta ali pa po več letih.

 

Ker rad raziskujem in nadgrajujem svoje znanje, sem se lotil iskanja primerne metode, ki bi bila učinkovita in bi omogočila odpraviti vzrok kroničnih težav v svojem najglobjem bistvu. Našel sem jo v AEQ metodi, ki je spremenila pogled na moj osebni in poklicni svet in me pelje po novi življenjski poti. S pomočjo AEQ metode tudi sam vsakodnevno rastem in odkrivam svoje do zdaj še neodkrite skrivnosti.

 

Vedno je bila moja želja in strast, da ljudem podajam znanje in izkušnje za dvig kvalitete življenja na čim višji nivo. Sedaj je nastopil čas, ko sem za to tudi sam pripravljen.

 

Kot učitelj AEQ metode lahko delim to znanje in izkušnje z vami in vam pomagam ponovno začutiti vaše telo, umiriti misli, dvigniti kvaliteto vašega življenja na višjo raven in s tem zmanjšati kronične bolečine in težave.

 

AEQ metodo izvajam individualno ali skupinsko na lokaciji v Gorenji vasi oz. prek zooma. Za informacije sem dosegljiv ob delovnih dneh na [email protected] oz. na 031811745.

 

Erik Mlinar, učitelj AEQ metode 2.stopnje, učitelj AEQ dihanja 2. stopnje, učitelj 1.stopnje odnosov

Preberite še:

Poljanska cesta 100, 4224 Gorenja vasMobi: +386 31 811 745Mail: [email protected]