Mirjana Krajnik

Sem Mirjana Krajnik, fizioterapevtka s tridesetletnimi izkušnjami na področju ambulantne fizioterapije-delu z gibalnim aparatom, torej mišicami in sklepi. Pri svojem delu sem opazila, da so marsikatere težave strank za medicinsko stroko nerešljive. Pri iskanju odgovorov na različne tegobe (zakrčenost telesa, kronične bolečine v križu, kolkih, kolenih, glavobolih, stalni utrujenosti, slabi drži..) so ljudje pogosto na koncu dobili odgovor, da je to posledica staranja, načina življenja in naj to sprejmejo kot dejstvo. Kljub različnim fizioterapevtskim tehnikam in metodam so se težave pogosto po določenem obdobju vrnile. Pri iskanju odgovorov sem se odločila še za eno od izobraževanj, AEQ metode pri Alešu Ernstu. Znanje, ki sem ga prejela je neprecenljivo. Številne težave, ki so jih pripisovali staranju lahko preprečimo oz.odpravimo z zavestnim izvajanjem ustreznih somatskih vaj. Gibanje ponovno postane lahkotno, sproščeno, zavestno..Spoznala sem kako um, čustva in strahovi vplivajo na naše mišice.

Pri delu s strankami je največji izziv, da si vzamejo čas. Čas, ki si ga morajo vzeti zase, za redno vsakodnevno izvajanje vaj. Vsaj 20 min. A kdor ta čas “žrtvuje”, bo prišel do osupljivih spoznanj in rešitev.

Sem učiteljica AEQ metode 1.stopnje

Vaje učim induvidualno v ambulanti fizioterapije Trg svobode 9, 4226 Žiri,

mbt.031-767-330 (med 7h-15h) ali mirjana.krajnik@gmail.com

Preberite še:

Trg svobode 9, Žiri, Slovenia Mobi: 031 767 330 Mail: mirjana.krajnik@gmail.com    

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA