Janez Logar

Moj osnovni poklic je psihoterapevt. Izvajam individualne, zakonske/partnerske in družinske terapije. Biti terapevt je moje življenjsko poslanstvo. Pri svojem terapevtskem delu uporabljam relacijski družinski model, elemente fokusinga, predvsem pa na telo usmerjene pristope. Skupaj s klienti preko občutij v telesu raziskujemo njegov/njen notranji svet in iščemo blokade, ki so v njemu/njej in ki mu/ji grenijo življenje. Pri sem seveda uporabljam znanje, ki sem ga pridobil na študiju AEQ metode za učitelja I. stopnje. Pred tem sem se udeležil štirih AEQ programov. Tako na programih kot na izobraževanju za učitelja I. stopnje sem dobil dodatne vpoglede v psiho človeka, v njegov čustveni svet, v fizikalne zakone, ki smo jim podvrženi v odnosih. Dobil sem novo znanje o anatomiji našega telesa, mišicah, fasciji in povezavah psihe in telesa. Žena se je udeležila petih AEQ programov. Novo znanje nama omogoča izboljševati najin zakonski odnos, kar se izdatno pozna tudi v najini družini.

AEQ metodo pogosto uporabljam pri svoji klinični praksi. AEQ znanje mi večkrat omogoča, da klient prej in bolj poglobljeno dobi stik s samim seboj. Predvsem pri klientih, ki večino časa preživijo v območju razuma in pri klientih, ki pogosto disociirajo.

 

in 4. Terapije in AEQ metodo izvajam oz. učim le v živo v svoji terapevtski pisarni v Kranju na naslovu Tavčarjeva ulica 41, Kranj

Telefonske klice na 040 239 342 sprejemam od ponedeljka do petka med 9h in 17h. Neodgovorjene klice vrnem naslednji dan. Elektronski naslov: [email protected]. Vedno tudi iskreno povem, koliko je čakalna doba za pričetek terapij.

Trenutno imam pridobljeno izobrazbo za učitelja I. stopnje AEQ metode

Preberite še:

Tavčarjeva ulica 41, Kranj, SloveniaMobi: +386 40 239 342Mail: [email protected]