Mnenje o AEQ metodi® 1. stopnje, Maja Tapaj

Zadnje nekaj let sem se srečala z raznimi izobraževanji, metodami in tehnikami, katerih glavni namen je bil delo na sebi. Lansko leto pa sem se prvič, na pravi način, srečala z Alešovo AEQ metodo, in se takoj brez pomisleka odločila za seminar učitelja 1. stopnje. To je bila najboljša odločitev, ki sem jo do zdaj sprejela in katera je celo družino peljala na novo pot spoznavanja, učenja, razumevanja in postopnega spreminjanja.

Znanje, ki nam ga je 6 dni Aleš nesebično predajal mi je popolnoma spremenilo življenje. Končno sem se prebudila iz iluzije duhovnega življenja in zdaj lahko jasneje vidim od kje izvirajo vse moje težave, ki me spremljajo od otroštva.

Hvaležna sem Alešu, ker je zaradi njega moje življenje lepše in lahkotnejše. Lažje se soočam z izzivi, ki mi pridejo na pot in počasi urejam odnose, ki so me izčrpali in skoraj pripeljali do popolne izgorelosti. Na seminarju pa sem spoznala še 9 prekrasnih sošolk in sošolcev, s katerimi smo si v veliko oporo in pomoč, ko skupaj, a kljub temu vsak sam potujemo po poti novih spoznanj. Seminar priporočam popolnoma vsakemu, ki je pripravljen usodo svojega življenja in življenja svojih otrok, vzeti v svoje roke in se podati na pot vase, ki je ena najtežjih poti, vendar vredna vsakega koraka.

 Maja Tapaj,  Učiteljica AEQ metode® 1. stopnje

Preberite še: