Mnenje o AEQ metodi® 1. stopnje, Blaž Jurečič

Skozi svojo športno kariero sem napredek smatral le, če je bilo telo nasljedni dan utrujeno. V kolikor nisem dal vsega od sebe sem imel slab občutek. Tak način dela me je pripeljal do kroničnih bolečin, zdravstvenih težav.Ko sem se z AEQ metodo soočil na delavnici cca. 2 leti sem bil precej skeptičen. Težko je sprejeti dejstvo, da večino stvari, ki si jih do sedaj dela in razumel, obstaja tudi druga bolj prijazna pot. Na koncu te življenje pripelje na točko, ko ne moreš premagovati telesa v nedogled in si prisiljen poiskati drugačno pot.
Delujem kot osebni trener in AEQ metoda, mi omogoča večjo širino pri delu s strankami. Ne le iz fizična vidika, tudi iz psihološkega. Večina strank, ko je sprobala AEQ želeli, da jih umestimo v redni proces treniranja, ker čutijo razliko v počutju in napredku na vseh področjih življenja.

V preteklosti sem poskusil ogromno stvari iz uradne, alternativne medicine, prebral veliko knjig in pri večini sem pogrešal bolj jasno razlago za težave. Že od nekdaj me zanima človek kot celota, kaj lahko oseba spremeni v svojem življenju, da se kvaliteta življenja resnično izboljša.

Aleš skozi celotno izobraževanje, daje odlično razlago, bolj začneš razumeti in povezovati stvari. Namen AEQ metode niso le vaje same po sebi, temveč da začneš upoštevati principe AEQ na ostalih področjih življenja. Omogoča ti, da se ti kvaliteta življenja resnično izboljša, če si pripravljen vložiti svoj čas, energijo, pozornost v raziskovanje.

Celotni seminar je vrhunsko izveden in hvaležen sem za vso znanje, ki ga prejemam od Aleša.

Blaž Jurečič, učitelj AEQ metode® 1. stopnje

Preberite še:

Skozi svojo športno kariero sem napredek smatral le, če je bilo telo nasljedni dan utrujeno. V kolikor nisem dal vsega od sebe sem imel slab občutek. Tak način dela me je pripeljal do kroničnih bolečin, zdravstvenih težav.Ko sem se z AEQ metodo soočil na delavnici...