Mnenje o AEQ metodi® 1. stopnje, Ivana Buble

AEQ – tečaj za učitelja AEQ metode 1. stopnje; Mnenje o seminarju 1. stopnje AEQ metode

Ko razmišljam o AEQ z mislimi vsakič odtavam nazaj, na svoj začetek spoznavanja AEQ, saj je tako oddaljen –7 let nazaj, a se počutim da sem še vedno na začetku.

AEQ spoznavam od leta 2014. Spoznavam počasi, z malimi koraki potujem globlje v svojenotranje vesolje in vsak dan bolj razumem vesolje okoli sebe.

Z vsako terapijo, z vsako ponovljeno vajo, z vsakim razmislekom o sebi, z vsakim zaznavanjem okolice, ki je zavestno in s kontroliranim odzivom na situacijo, s spremembami, ki se v življenju dnevno vrstijo čutim da napredujem in da zavestno živim življenje zahvaljujoč metodi AEQ.

Seminar za učitelja 1.stopnje me je še bolj popeljal v globino razumevnaja AEQ. Globlje sem se zazrla v sebe in mi je omogočil višjo stopnjo kontrole nad življenjem. Spoznala sem kako močan je moj vpliv na reakcijo odnosov in si odgovorila na nekaj ključnih vprašanj, katere pred seminarjem nisem mogla povezati z odgovori AEQ,. Med seminarjem sem našla odgovore in pot. Vplivi na moje odnose v življenju so bili takojšnji, zaznala sem spremembe in v nekaj mesecih se je veliko spremenilo na boljše.

Na drugem delu seminarja sem poglobila znanje o vajah. Skozi leta sem se učila vaj in jih izvajala, a sedaj ugotavljam da premalo in precej površno. Na seminarju sem se poglobila v izvedbo vaje, kajti le z dobrim poznavanjem korakov izvedbe vaje, lahko prenesemo navodila svojim učencem.

Na seminarju sem se naučila besednih zvez in izboljšala artikulacijo pri navodilih za izvedbo.

Po seminarju sem bolj učinkovita v rasporeditvi 24 ur v dnevu in planiranju svojih korakov za doseganje vmesnih ciljev.

Čeprav že dolgo poznam in spoznavam AEQ šele sedaj, po opravljenem seminarju za učitelja 1.stopnje, zares čutim da jo zares poznam. Slika je bolj jasna.

AEQ spoznavam v prvi vrsti z namenom izboljšanja svojega ravnovesja in občutka sreče, posledično želim srečo – pridobljeno znanje – prenesti širšemu krogu.

Vsi si zaslužimo zavestno živeti in biti srečni.

Ivana Buble, učiteljica AEQ metode® 1. stopnje

Preberite še: