Mnenje o AEQ metodi® 1. stopnje, Dajana Frank

Že nekaj let opažam, da moje telo ne funkcionira tako, kot bi moralo. Kljub kratkotrajnim učinkom različnih terapij entropija vztrajno dela svoje. Z večjim neredom v telesu opažam, da čedalje več časa porabim tako za delo v službi kot v gospodinjstvu. Po seminarju mi je tako razlaga entropije kot ostalih vsebin dala nov, drugačen uvid v človeško telo in široko paleto možnosti pomoči tako sebi kot ostalim.

Izobraževanje je zelo dobro zasnovano. V prvem delu se razlaga teorije prepleta s somatskimi vajami – super izkušnja, da lahko ponovno občutiš marsikateri delček svojega telesa, na katerega si že pozabil. Sam način vodenja je bistveno drugačen, kot sem ga bila vajena doslej.

V drugem delu pa učenje samostojnega vodenja vaj, opazovanje in komentiranje napak oziroma pomanjkljivosti pri medsebojnem vodenju, zaključeno z učiteljevo oceno pravilnosti izvedbe.

Že po prvem tridnevnem sklopu sem se počutila boljše, ledveni del hrbta je bil sproščen, bolečine, ki so izžarevale v noge, so bile bistveno manjše. Dogajanje ni bilo omejeno zgolj na telesni ravni, nemir je bilo moč opaziti tudi med spanjem. Z omenjenim bi lahko potrdila, kar smo obravnavali tudi na drugih izobraževanjih – napete mišice so v močni povezavi s psiho in obratno.

Vaje so s strani mojih strank zelo dobro sprejete, učim jih kot individualno terapijo in v skupini.

Zelo sem hvaležna, da sem lahko bila sestavni člen prve skupine učencev. S pridom uporabljam novo znanje, ki sem ga pridobila. S samim izobraževanjem sem zelo zadovoljna in ga iz srca toplo priporočam.

Dajana Frank, učiteljica AEQ metode® 1. stopnje

Preberite še: