Moj način življenja je postal drugačen-boljši.

Pozdravljeni Aleš

 

Kar veliko let sem na poti iskanja samo sebe pri raznih terapevtih  in delavnicah. Pa še nisem prišla do želenega rezultata.

 

Zelo sem vesela, da me je pot pripeljala do “učitelja” z neizmerno veličino znanja, kot je Aleš. Še nikoli prej slišala za AEQ metodo.

 

Pa lahko rečem, da se kar spoprijateljujem z njo, saj so se nekateri učinki vaj že zaznali. Predvsem mi je všeč osredotočenje na telo, ki sem ga vseskozi tako prezirala. Lahko rečem, da se mi sproščajo različna čustva  kar med vajo. Tudi telo me včasih ne uboga, kot mu ukažem med vajo. Vem, da imam zakrčene mišice, ki pa jih je  bilo pred tem poznavanjem vaj še bolj zategovati se izčrpavati, saj, ko mi je še ostalo energije, sem jo potrošila do konca. Vedno več bolečin je bilo v telesu, saj mi ni dalo več miru, kaj bom v poznejših letih. Nezadovoljna kaj se dogaja z menoj. Potlačenih  čustev, jeze, strahu in besa.

 

Sedaj, že malo bolje zaznavam telo, ki mi včasih pove, da je potrebno odnehati, se odpočiti. Po nekaj letih lahko končno spim na desnem boku. Moja medenica je veliko bolj gibljiva, noge me ne bolijo toliko, kot prej. Tudi v hrib hodim bolj lahkotno. Vem, da je vsak dan drugačen pri počutju. Ampak to je proces, ki me navdihuje, saj občutim spremembe.

 

Hvala Aleš za natančna navodila, vse kar smo želeli smo lahko izvedeli.

 

Tončka

 

Preberite še: