Špela Poljanšek Klaneček

Kot učiteljica AEQ metode sem izredno prilagodljiva, vztrajna, a hkrati senzibilna za strankine potrebe. Zmorem začutiti potrebe strank, se jim tako prilagoditi, da zmorejo tudi sami ozavestiti, kako se s pomočjo metode spreminjajo, izboljšujejo kvaliteto svojega življenja na vseh področjih.

Kot učiteljica si pomagam tudi z metodo karmične diagnostike, kjer prodrem v globlje nezavedne vzroke, ter jih tako pomagam ozavestiti, ter transformirati. Zame je bil ključen trenutek, ko sem med AEQ vajo ozavestila eno izmed senzorno motornih amnezij, kako se je v mojih kroničnih anginah v otroštvu energijsko nahajalo čustvo jeze, ki so jo do mene čutili starši, ko sem jih ne vedoč svojim obnašanjem jezila. Tako sem dobila priložnost to začutiti na fizični ravni, ter posledično tudi razrešiti. Posledično postajam vsak dan vedno bolj svobodna, mirna, ter močna v sebi.

Vedno bolj odkrivam svoj avtentični, pristni jaz. Spreminja se mi celo ton glasu, ki je bil vsa ta leta popačen, zato da nisem okolja v katerem sem živela spravljala v preveliko stisko. Ko pride tisti »aha« trenutek je to nepopisljiv občutek radosti, novega razumevanja in sreče, da ti je uspelo. Te izkušnje ti ne more odvzeti nihče več, ker je samo tvoja. In to privoščim vsakomur, ki se tako močno trudi, išče, morda že leta rešitev za svoje težave. Ker vsak dan znova bolj razumem zakaj je nekaj tako kot je, moji notranji strahovi izgubljajo moč.

Postajam Špela, za katero sploh nisem vedela, da obstaja. In v svoji koži se počutim vsak dan bolje. Prav tako to lahko trdim za okolje in družino v kateri živim. Iz nervoza sem postala mir.

AEQ metodo izvajam v živo, preko zooma, v pripravi so tudi delavnice, ter program. Lahko izvedem tudi krajša predavanja v metodi AEQ.

Učenje AEQ metode izvajam na Logu pri Brezovici.

Delovni čas za stranke je od ponedeljka do četrtka med 15 in 17 uro

Preberite še:

Rimska cesta 16A, 1358 Log pri BrezoviciMail: [email protected]