Senta Mežnar

Moje ime je Senta, rojena sem leta 1977. S svojimi tremi najstniškimi sinovi živim v Kamniku.

Moja preobrazba se je začela, ko sem se udeležila prve AEQ delavnice in malo zatem seminarja za učitelja AEQ metode 1.stopnje.

Po 8 letnem nehumanem garanju in naprezanju je moje telo reklo dovolj je – zagrabil me je išias. Tako hud, da več dni nisem vstala s postelje. Takrat sem se globoko zamislila, kaj delam narobe in kako naj si pomagam. Ko sem izčrpala medicinsko pomoč in meditacije sem našla AEQ metodo. Takoj v trenutku sem se zavedla, da je to rešitev za moje težave. Po zaključenem seminarju se je moja pot razvoja še poglobila.

Z učenjem in raziskovanjem sem ne le odpravila bolečine v telesu ampak sem skozi samozavedanje spoznala kako zelo moje čustveno stanje vpliva na dinamiko moje družine in okolice.

Ozavestila sem vzroke za nastanek išiasa. Najbolj grenko spoznanje je bilo tudi to, da so otroci podoba svojih staršev. In da je trenutno stanje v katerem se pač nahajamo posledica dejanj oziroma nedelovanja v preteklosti. Moje počutje se je začelo spreminjati na bolje, predvsem zaradi pridobljenega sočutja in potrpežljivosti do sebe.

Čudovito je tudi opazovati, kako se moje spremembe vedenja in mišljenja zrcalijo v mojih sinovih in okolici.

Začela sem se tudi dodatno izobraževati na področju vzgoje otrok in psihologije odnosov. Pridobljeno znanje mi omogoča urejanje odnosov in dviganje čustvene zrelosti in učinkovitosti.

Največ časa posvetim raziskovanju in proučevanju najstnikov, sprejemanju njihovih močnih čustev in razumevanju njihovega vedenja in odzivanja skozi AEQ metodo. Udeležujem se tudi online programov pri Alešu in tako nadgrajujem in utrjujem svoje znanje.

 

Vaje učim v živo pri stranki na domu in prek Zoom-a.

Lokacija učenja v živo je Kamnik z okolico, Ljubljana z okolico in Kranj z okolico.

Delovni čas za stranke od 9.00 do 15.00 ure.

Preberite še:

Petruškova pot 3, Kamnik, SloveniaMobi: 040 359 573Mail: [email protected]