Mnenje o AEQ metodi® 1. stopnje, Kareem Al Saleh

Profesionalni šport in napačen pristop k treningu sta me je pripeljala do toliko poškodb in bolečin , da sem potreboval in dlje iskal rešitev za vse močnejše kronične bolečine v telesu, slabo voljo in utrujenost. Pot me je pripeljala do Aleša , ki je imel drugačen pristop od vseh ostalih. Prvi, ki me je učil, da sem za vse sam odgovoren in pokazal mi je način in mi dal dovolj znanja se rešit iz kronične zakrčenosti in utrujenosti.

Aleš ne rešuje simptomov ampak vzrok in taka metoda me je vedno zanimala. Po nekaj aktivnih terapijah sem se odločil , da se vpišem na tečaj za učitelja po Aeq metodi ,ker sem si želel vedeti več o tem. In končna ocena vloženo dobljeno je več kot zadovoljila moja pričakovanja.

Prijetno okolje , telovadnica, energija, sotečajniki in seveda hrana ,ki smo jo vsi komaj čakali med odmorom.

Aleš ima zelo dober občutek o zahtevnosti in količini predanega znanja in ti da toliko, kolikor si pripravljen sprejeti in razumeti.

Sedaj, ko imam več znanja o času, energiji, pozornosti, učinkovitosti, AEQ vajah in drugih pomembnih a spregledanih področjih to znanje vedno bolje usmerjam v svojo rast in razvoj (sintropija) na vseh področih v življenju.

Hvala za znanje, ki pelje v neskončno raziskovanje.

Kareem Al Saleh, Ljubljana, učitelj AEQ metode® 1. stopnje

Preberite še: