Jure Koščak

Moje ime je Jure Koščak iz Murske Sobote, vendar od 2014 živim v Dominikanski Republiki.

Odkar sem bil profesionalni namiznoteniški športnik, me je zelo zanimala psihologija in fizično telo. Vse z namenom, da bi dosegel boljše rezultate v svoji karieri. Na svoji poti sem spoznal veliko psihologov, terapevtov, fizioterapevtov in veliko metod. Končal sem tudi študij za učitelja športne vzgoje, kar mi je omogočilo razumevanje didaktike, pedagogike in metodike. Kako načrtovati, se učiti in poučevati katerikoli šport in doseči rezultate. Od leta 2010 treniram ljudi vseh interesov; mladi, stari, športniki, podjetniki, študenti in še veliko več. Trening, kako razviti lastno energijo in razumevanje življenja in s tem posledično doseči nove rezultate višje ravni v odnosih, interesih, športu ali poslu. Moj namen je vedno rasti in se razvijati. S tem namenom v vsakem trenutku odkrivam in uporabljam nove metode, povezujem točke in krepim svoj vpliv na vsako osebo, ki mi zaupa.

Z metodo AEQ sem se spoznal že v letu 2018 na par urni delavnici, ampak šele v 2021 sem na polno zagrabil pri Alešu in eno mesečni delavnici za spodnji del telesa. Namreč kronična bolečina desnega kolka je začela postajati neznosna. Po veliko različnih terapijah in pristopih več nisem videl izhoda. Postal sem depresiven in tečen zaradi konstantne bolečine. Zajedljiv in ne preveč kreativen, saj me je vodila omejitev gibanja. Tako mi je AEQ in Aleš postal rešitev za to bolečino in prav tako nov pogled na življenje. Navdušen, ker je bolečina postopoma postajala manjša in je vmes za dlje časa celo izginila. Pridobil sem novo gibanje brez omejitev oz z zavedanjem kako se lahko premikam, da ne izzovem kroničnih bolečin. Kot en velik puzzle z veliko majhnimi koščki se mi je začela sestavljati slika na več nivojih življenja. Povezovati sem začel znanje od prej s tem novim in tako poglabljal razumevanje življenja. Seveda sem se odločil nadaljevati še na delavnici AEQ zgornjega dela telesa ter malo kasneje še dvomesečna delavnica AEQ dihanje.

Vsaka od teh delavnic je dodala velik košček k tej sestavljanki razumevanja, delovanja in obnašanja. Tako zdaj v mojih odnosih čedalje bolj prevlada resnica, iskrenost, direktnost in jasnost. Pridobil sem nazaj in na novo razvil svojo kreativnost. Tako sem se odločil udeležiti še AEQ seminarja za učitelja 1.stopnje.

Z veseljem delam na sebi in vodim druge, ki mi zaupajo.

Izvajam delavnice skupin s podjetji v živo, zoom vodenje AEQ vaj in razlag ter osebno individualno.

Ker živim v Punta Cana, Dominikanski Republiki je osebno vodenje omejeno na posameznike ali skupine, ki so prisotne v tem okolju. Drugače pa sem vedno na voljo preko zoom aplikacije za skupine ali individualno vodenje AEQ vaj.

Na voljo sem v urah od 15 do 21h slovenski čas. Časovna razlika do Slovenije znaša v zimskem času 5 ur in v poletnem času 6 ur. Torej 15h v Sloveniji je pri meni 10 zjutraj oz. 9 zjutraj čez poletje.

Jure Koščak, učitelj AEQ metode 2. stopnje

Preberite še:

Residencial Ciudad la Palma, Casa #10, Punta Cana, Dominikanska RepublikaWhatsapp: +1 829 395 7168Mail: [email protected]