Anja Jaušovec

Moje ime je Anja Jaušovec, sem strokovna sodelavka v športu, osebna trenerka, prehranska svetovalka in specialist pred/po porodne vadbe. Zaznana potreba po povezovanju različnih področij pri delu s strankami v rehabilitaciji in rekreaciji me je pripeljala do ustanovitve centra Medimove, kjer združujemo različna področja od fizioterapije do psihoterapije za celovito obravnavo stranke.

Vedno iščem novi kos sestavljanke za celovit pristop k težavam strank in ravno to moje raziskovanje me je pripeljalo do AEQ metode. Tudi na sebi pri težavah s ščitnico sem spoznala, da skrb za fizično in mentalno telo ni dovolj, ampak je potrebno pogledati globje v svoje vzorce, ki prihajajo iz podzavesti in narekujejo odzive telesa na določene situacije.

Z AEQ metodo želim stranke naučiti povečati samozavedanje svojega telesa in občutkov, ki prihajajo iz njega. S kombinacijo kinezioloških pristopov in AEQ metode pa učiti ljudi čimbolj učinkovitega gibanja, ki preprečuje nastanek kronično zakrčenih teles, ki so odrezana od glave.

Tempo, stres in pričakovanja, v katerega smo ujeti danes zahteva globji celovitejši  pristop za bolj kakovostno življenje. Z AEQ metodo boste pogledali nase z drugega zornega kota in z učenjem naredili dolgoročno spremembo

 

Anja Jaušovec, učiteljica AEQ 1. stopnje; pridobitev naziva: 28. 11. 2022

Preberite še:

Center MEDIMOVE, Lackova ulica 23, Gornja RadgonaMobi: +386 40 833 123Mail: [email protected]