Jasmina Rome Rodič

Odkar pomnim, me je zanimala narava, njene zakonitosti, življenje. Zato sem svoje formalno izobraževanje najprej namenila kemiji. Kasneje, po rojstvu otrok, pa sem pričela z raziskovanjem življenja in človeške zavesti. Zanimalo me je, zakaj se ljudem dogajajo različne stvari, verjetno najbolj zato, ker sem rodila otroka z Downovim sindromom. Tako sem opravila neformalna izobraževanja bioterapije, karmične diagnostike, jyotisha in zvočne terapije.

Leta 2015 sem se prvič srečala z AEQ metodo® oziroma njeno predhodnico klinično somatiko . Razlog – hude bolečine v vratnem delu hrbtenice, glavoboli, vrtoglavica,…, ki jih z vsem dotedanjim znanjem nisem mogla odpraviti. In tako se je pričelo moje potovanje . Najprej kot stranka na Aleševih terapijah in   kot udeleženka na njegovih delavnicah, kasneje pa kot učenka v šolanju za AEQ učitelja. Metoda se je in se še vedno, vse bolj prepleta z mojim vsakdanjim življenjem. Dejansko lahko njeno filozofijo in principe najdeš na kateremkoli področju – od fizičnega zdravja, počutja, odnosov doma in širše. Dala mi je odgovore na marsikatero vprašanje, z njeno pomočjo sem odpravila kronične bolečine. Lahko z lahkoto delam, hodim, smučam…, kljub temu, da so mi rekli, da bo moje življenje omejeno in možno le ob stalni uporabi protibolečinskih tablet.  Življenje sem in ga še vedno postopoma urejam, izboljšujem in vodim k željenemu cilju – biti srečna in svobodna.

Kot učitenka AEQ metode® 4. stopnje in AEQ dihanja® 2. stopnje, vam lahko s svojim znanjem in s pomočjo doživete lastne izkušnje in spremembe pomagam pri reševanju težav na vaši življenjski poti preobrazbe.

Izvajam individualno aktivno učenje po metodi AEQ (Narayana studio, Šklendrovec 2A, Zagorje) delavnice v živo (Zagorje, Litija) in preko spletne aplikacije Zoom ter 30-dnevno vadbo AEQ® preko Zooma.

Preberite še:

Šklendrovec 2a, Podkum, SloveniaMobi: 040 214 633Mail: [email protected]@gmail.com