Mnenje o AEQ metodi® 1. stopnje, Katja Črne

Tekom raziskovanja sebe in delovanja telesa ter iskanja povezave med telesom in umom, med iskanjem nečesa, ki bi mi dalo odgovore, katerih mi tradicionalne metode niso dale, sem se srečala z AEQ metodo. Za razliko od ostalih izobraževanj, ki sem se jih v preteklosti udeležila, mi je AEQ podal tisti manjkajoči puzzle v razumevanju telesa kot celote, kot somo. Ljudje namreč nismo zgolj fizično telo, temveč so del nas tudi naše misli, čustva in dejanja, ki nas definirajo.

Izobraževanja sem se zelo veselila, saj sem že na podlagi delavnice in aktivnih terapij uspela začutiti učinek AEQ metode in sem vedela, da temu enostavno moram slediti. Prišla sem brez pričakovanj oziroma predstave kako bo izobraževanje potekalo. Odšla sem navdušena in s polno glavo novih informacij in znanja, za katerega že komaj čakam, da ga bom lahko predala naprej drugim.

Z vajami AEQ metode sem dobila popolnoma nov pogled na delovanje človeka in sem tako razširila tudi svojo perspektivo glede terapevtskega pristopa. Ponovno pričenjam čutiti telo in ga tako tudi lažje poslušam, kaj mi sporoča. Pričela sem se umirjati in si lažje vzamem čas zase, za počitek. Moje gibanje po vajah je lahkotnejše in prijetnejše. Delujem drugače, moji odzivi na ljudi in stresne situacije se počasi spreminjajo. Lažje si postavljam mejo pred drugimi in se postavim zase.

Vesela sem, da sem izbrala to pot samoraziskovanja in verjamem, da je to začetek nečesa izjemnega. Hvala tebi, Aleš, za vso predano znanje in odlično izvedbo seminarja, ter hvala sošolcem, ki so naredili to izkušnjo svojevrstno in seminarju dodali vsak svoj pečat.

Katja Črne, Učitelj AEQ metode 1. stopnje

Preberite še: