Če želite najti rešitve za svoje kronične bolečine in poglobiti svoje znanje o povezavi med telesom in umom je priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin idealen prvi korak za vas.

Priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin - Prva izdaja (2015)

Priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin je tako rekoč nujen pripomoček pri pravilnem doslednem izvajanju vaj. Vodi nas v razumevanje razvoja kronične bolečine, v njej pojasnjujem, kako deluje naše telo in kakšen vpliv nanj imajo psihično počutje, odnosi in dogodki v našem življenju.

V njej boste skoraj gotovo našli tudi vašo tegobo ali bolezen; spoznali boste, da mnogo tega korenini v naši mladosti in slabih navadah. Seveda za mnoge probleme in nevšečnosti nismo sami krivi, in vendar svoje življenje in zdravje lahko vzamemo v svoje roke.

Priročnik z vajami nam je lahko še zlasti v pomoč pri utrujenosti, glavobolih in migrenah, bolečinah v vratu, hrbtu, sklepih. Z vajami se lahko zoperstavimo ponavljajočemu se išiasu, uredimo slabe dihalne navade ali posledice telesne poškodbe.

Kaj vsebuje priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin

Razlago senzorno motorne amnezije

Podrobno razlago večine težav sodobnega sveta in kako se jih rešiti

22 različnih opisov vaj klinične somatike s skicami in navodili

Samodiagnoza in navodila za prepoznavanje specifinih težav

Komu je priročnik namenjen:

Dovolite si prisluhniti svojemu telesu, saj vam resnično želi dobro, želi si biti zdravo; in vaša zavest mora pri tem še kako sodelovati, saj drugače nevede žaga vejo na kateri sedi.

Viden v medijih:

Delo logo
Planet logo
HRT3 logo
Prvi logo

Mnenja o knjigi