Maša Gril

Sem Maša Gril, rojena leta 1992 v Ljubljani. Otroštvo sem preživela v Litiji, sedaj pa s partnerjem in sinovoma živim v majhni vasi na Dolenjskem v bližini Trebnjega, obdana s prečudovito naravo.

Z AEQ metodo® sem se spoznala v letu 2021, v času prvega porodniškega dopusta, med poslušanjem AIDEA podkasta, ki ga vodi Klemen Selaković, v katerem je bil gost avtor AEQ metode® Aleš Ernst. AEQ metoda® je takoj pritegnila mojo pozornost, saj za odpravljanje kroničnih težav uporablja celostni pristop in je poleg teorije velik poudarek na gibanju telesa preko AEQ vaj®. Začetno raziskovanje AEQ metode® skozi prebiranje Aleševih člankov in priročnika Lahkotno iz kroničnih bolečin me je tako navdušilo, da sem se odločila za šolanje za učitelja AEQ metode® 1. stopnje. V tem času sem namreč intenzivno delala na osebnostni rasti, da bi lahko živela bolj polno in zadovoljno življenje ter bila sinu boljša mati.

Ko sem se prijavila na šolanje, sem imela v mislih predvsem to, kako bom s pridobljenim znanjem pomagala drugim ljudem, ki se soočajo s kroničnimi bolečinami in stanji, hkrati pa pomagala tudi sebi, da bi spremenila določene podzavestne vzorce, za katere nisem vedela, kako jih spremeniti.

V času šolanja sem dobila veliko novih informacij in znanja. Pogled na življenje in svoje delovanje se mi je močno spremenil, hkrati pa sem spoznala, kako močno potlačena čustva in neurejeni odnosi v družini vplivajo na kronične težave in stanja ter kako pomembno je dvigovanje čustvene zrelosti za odpravljanje le teh. Z razlago in izvajanjem AEQ vaj® je prišlo težko spoznanje, kako zakrčeno je moje telo, kar pojasnjuje strah, pretirano kritičnost do sebe, previdnost, neopaznost, odpor do sprejemanja odločitev, ki sem jih opazila pri sebi, vendar jih nikoli nisem definirala kot kronične bolečine oziroma stanja, ampak sem živela v iluziji, da je takšna pač moja osebnost. Ugotovila sem, da bom morala čas in pozornost nameniti predvsem urejanju sebe in svojih težav, šele potem bom lahko pomagala drugim.

Soočenje z realnostjo ni bilo enostavno, vendar sem hkrati čutila na novo najdeno moč, da lahko te težave postopoma odpravim in tako izboljšujem svoje življenje, odnos do sebe in do drugih.

Verjamem, da lahko kot učiteljica AEQ metode® 1. stopnje z izkušnjami in znanjem, ki sem ga pridobila do sedaj, strankam ustrezno razložim pomen AEQ metode®, čemu je namenjena in jih z AEQ vajami® učim, kako bolje začutiti svoje telo, mu začeti postopoma zaupati in z njim sodelovati ter tako odpravljati kronične težave oziroma stanja.

 

KONTAKT

Elektronski naslov: [email protected]

Telefonska številka: +386 41 779 504

Socialna omrežja: IG – @masagril, FB – Maša Gril

 

LOKACIJA

Trenutno vodim učenje na daljavo.

 

NAČIN VODENJA

Individualno učenje (video klic)

 

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 7:30 do 13:30 in od 15.30 do 17:30.

 

Preberite še:

Radna vas 11, 8231 TrebelnoMobi: 041 779 504Mail: [email protected]