NAROČANJE NA INDIVIDUALNO OBRAVNAVO ZA PARE

Če se boste odločili zmanjševati kronične bolečine po tej poti je najučinkovitejša kombinacija sodelovanja v  spletnih programih, ki ga izvajam prek ZOOM-a, in individualne obravnave v centru AEQ metode v Brežicah.

Učenje najprej poteka preko mojih spletnih programov. Tam spoznate vedno več ozadja kroničnih bolečin ter se naučite vlagati čas in pozornost vase na način, kot ga učim v programih. Tako vedno bolj razumete zakaj imate kronične težave in kaj je potrebno spremeniti, da jih lahko odpravite. V programu se učite tudi pravilno razumevanje smisla in namena AEQ vaj in ob vodenju v živo dobivate dovolj podpore in razlage, da ne odnehate ko iz telesa začutite iz preteklosti znana in neželjena počutja, temveč se lahko spustite raven globlje vase in v zgodovino katere potlačitev in blokada je glaven razlog, da telo z vami komunicira preko kronične bolečine.

Če se v programih pokažejo področja, ki jih sami ne morete urediti pa določimo termine za individualno obravnavo pri meni ali pa pri katerem od mojih učencev. O tem se odločam na podlagi vaših izkušenj in občutkov pridobljenih na programu/programih. 

Tak pristop omogoča postopno spoznavanje, ob tem pa vse boljše razumevanje principov, potrebnih za zmanjšanje senzorno motorične amnezije. Vadili boste rednost in urejenost, ki sta nujni za uspešno izvajanje vaj. To je še posebej pomembno za optimalno izrabo vašega vsakodnevnega časa in primerno usmerjenost v vašo notranjo bit.

Razlage in odgovori na vaša vprašanja, ki se vam bodo porajala med izvajanjem programa, vam bodo omogočili vpogled v razloge za kronične bolečine. Če se to zgodi v intimnosti lastnega doma, je zdravljenje toliko bolj učinkovito.

Za primeren učinek individualne obravnave je potrebno sodelovanje na vsaj enem splentem programu. V nasprotnem primeru izberite uvodni pogovor: https://aeq.si/e-trgovina/kontaktni-obrazec/

Odpoved termina

V primeru odpovedi termina srečanja mora biti ta storjena 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer bo veljalo, kot da smo ga izpeljali v dogovorjenem trajanju.

Termin odpovejte na elektronskem naslovu [email protected].