Začela sem bolj uživati pri hoji in ponovno začutila tisto pristno “otroškost” gibanja

Pozdravljen Aleš,

rada bi se vam iskreno zahvalila za to, kar sem doživela v tem mesecu. Všeč so mi vaše neposredne in odkritosrčne razlage stanja.

Moja opažanja po enem mesecu vaj so naslednja. Bolečina v križu je izginila. Tudi po enourni hoji, je ne čutim. Začela sem bolj uživati pri hoji in ponovno začutila tisto pristno “otroškost” gibanja. Prvič v življenju sem mi je zgodilo, da sem se, tudi če se mi ne ljubi, sposobna pripraviti do tega, da sama doma izvajam vaje.

Zaenkrat mi še uspeva. Veliko dela imam še z zakrčenostjo mišic v vratu, vendar je veliko bolje. Že to, da se večkrat v dnevu spomnim in sama korigiram držo ter sproščam mišice v vratu, je velik uspeh zame. Zdaj tudi vem, da mi pri katerikoli gibalni dejavnosti ni potrebno angažirati čisto vseh velikih telesnih mišic.

Tretji teden izvajanja vaj sem zelo slabo spala in imela občutek, da celo noč sanjam. Ta teden pa spim zelo dobro. Uspeva mi tudi to, da si vzamem čas za počitek brez slabe vesti, kadar to res potrebujem. Še bi lahko naštevala, vendar me čaka še kar nekaj odkrivanja …

Vesela sem, da sem vas “odkrila” in da je prišla “korona”, saj sem imela možnost biti prisotna na delavnicah, ki ste jih vodili preko Zooma. Drugače bi bilo veliko težje.

Lep pozdrav, Petra

Preberite še: