Z vajami pridno nadaljujem, ker čutim, da mi zelo koristijo

Spoštovani in cenjeni gospod Ernst!

Že po prvih vajah ste pridobili moje popolno zaupanje. V današnji poplavi vsakršnega šarlatanstva je vaša metoda ob vašem predanem vodenju na vsakem koraku zanesljiva in predvsem zelo argumentirana. Včasih sem si ob različnih vprašanjih rekel, da na to in to ne boste zmogli odgovoriti, a je bil vaš odgovor vsakokrat prepričljiv in predvsem poučen, za nekatere morda tudi neprijeten. In še nekaj: red pri vašem delu se prenaša na vaše klijente.

Občutek imam, da sem v dveh mesecih lepo napredoval. Moja zavest vse bolj obvladuje mojo membrano. Neodgovorjena ostaja le bolečina zadaj desno v črevni kosti v medenici. Trikrat mi je med vajami v tej “ploščici” močno škrtnilo, celo počilo. Pojavila pa se je še ena “nevšečnost”. V tem času mi je le na levi nožni palec padel hrastov tramič. Zadevo sem saniral z obkladki iz gabeza in cveta. Ko se je zdelo, da je zadeva že dobra, se je iznenada, čez noč, ponovno pojavilo močno vnetje, oteklina in bolečina, ki je po dveh, treh dneh izginila. Ves čas nisem prenehal z vašimi vajami. A glej si ga, pred dvema dnevoma se je palec spet močno vnel s hudo bolečino, kar je docela nelogično. Na rentgenu je slika pokazala, da kost ni poškodovana, da ne gre za zlom itd.

Glede na vse, kar smo slišali od vas, si ne morem kaj, da ne bi verjel, da se skozi ta nožni palec “čistim”, “izvažam” svojo preteklost, in to v treh dejanjih – kot v dobri drami.

Z vajami pridno nadaljujem, ker čutim, da mi zelo koristijo. In da se z mano dogajajo stvari, ki bi se morale zgoditi že davno prej. A takrat na žalost še nisem srečal Aleša Ernsta.

Želim vam veliko zdravja, energije in uspeha pri vašem poslanstvu.

Prisrčen pozdrav, Janez

Preberite še: