Redno izvajanje vaj mi bolj jasno kaže moje stanje, povezanost bolečin v komolcih z vratom in križem, ter …

Prvi teden vsakodnevnega izvajanja vaj – zjutraj in zvečer

Predvsem je čas namenjen vodenju vaj-maksimalno 30 minut zelo dobra izbira, saj mi omogoča, da lahko sprejemam informacije z globljim zavedanjem. Ker jih tudi ni preveč, jih moj zavestni del lahko sprocesira, brez, da bi padla pod stres.

Program rednega vodenega izvajanja preko zooma me je prisilil, da sem šla ven iz cone udobja, v kateri sem si predhodno sama določala čas in tudi večkrat izpustila izvajanje vaje, ker se je tako odločil moj nezavedni del, čeprav bi mi vaje zelo koristile.

Čeprav sem bila že kar na privatnih terapijah pri tebi, se mi zdi, da moja zavest šele sedaj sliši in globje razume, zakaj je za mene ključno pravilno in redno izvajanje vaj, kar me vodi v zmanjšanje bolečin in zategnjenosti.

Redno izvajanje mi tudi bolj jasno kaže moje stanje, povezanost bolečin v komolcih z vratom in križem, ter tudi zategnjenostjo mišic na zadnji strani nog. Ravno tako nezmožnost dvigniti glavo, mi je jasno pokazala, da imam hrbtne mišice preveč zategnjene.

Zadnje dve noči tudi zavestno ugotavljam, ko se zjutraj zbudim, da imam bolečine v vratu, ker ga imam ponoči verjetno preveč zategnjenega.

Na čustvenem področju sem ugotovila v tem tednu, da sem veliko bolj občutljiva in zmanjšal se mi je tudi prag tolerance

Preberite še: