Na vaših delavnicah spoznavam sebe kot se še nisem.

Dober dan,

 

Težko vam dam povratno info o učinkih sodelovanja v 30-dnevnem programu AEQ dihanja. Takoj sem se vpisal na zgornji del in težko razmejim med prvo in drugo delavnico.

 

Na delavnico dihanja sem prišel zaradi darila. Bolj iz radovednosti, saj me zanima vse kar je v povezavi z mojim telesom. Zelo dobro sem vas slišal, da prihajajo spremembe počasi. Moj edini zavestni problem so mrzle noge. Te še vztrajajo, čeprav po mnogih vajah opažam, da postanejo tople. Kar mi je v neizmerno veselje. Ta premik, čeprav le majhen in občasen, mi daje upanje za dodatne vaje, za novo delavnico, ki se je udeležujem.

 

Na vaših delavnicah spoznavam sebe kot se še nisem. Toliko preproste anatomije. In da smo tako zelo nesproščeni oz. se ne zavedamo, da smo v senzomotorični amneziji. Vzroki so mi zaradi študija in poklica znani. Do sedaj sem se pretežno osredotočal le na introspektivni pristop do telesa, zanemarjal propriocepcijo in skoraj nič vedel o senzomotorični amneziji. Vse kar razlagate in nas učite deluje zelo logično.  Kot da dobivam točno tisto znanje, ki sem ga pogrešal.

 

Z veseljem nadaljujem delavnico in spoznavam sebe. Hvala vam. In vam čestitam za razvoj metode AEQ.

 

lp  Janez