Nazadovanje opažam pri dnevnih aktivnostih, ki sem jih zmanjšala saj sem opazila, da so me določene aktivnosti izčrpavale

Pozdravljen Aleš,

zahvaljujem se vam za poslani 2.del učbenika

učinki mesečne delavnice…

Začela sem z novim učenjem, učim se dajati prednost notranjim občutkom, jih zaznavati, se zavedati in jim dajati prednost pred zunanjim..

To mi gre počasi … zavedam se da je čas na moji strani in dela v moj prid…saj so te vaje zame bile še pred mesecem znanstvena fantastika…in razumem če bi pretiravala z razultati bi to pritegnilo veliko težav na katere še nisem pripravljena. Dobila sem širšo sliko.

Opažam tako napredek kot tudi nazadovanje.

Nazadovanje opažam pri dnevnih aktivnostih, ki sem jih zmanjšala saj sem opazila, da so me določene aktivnosti izčrpavale in mi niso nudile pravo osebno zadovoljstvo, saj sem preobremenila svoj organizem. Trudim se delati stvari do te mere, ko se moje telo počuti dobro.

Verjamem, da je to nazadovanje prisotno v meni že cel čas ampak ga zaradi nevednosti in nesposobnosti notranjega opazovanja, čutenja nisem do sedaj zaznala. Ta telesna preobremenitev mi je prej pomenila bolj uspeh kot kaj drugega. Torej delam gibe premišljeno in počasi, ter skušam zaznavati spremembe.

Ovira, ki se mi pojavlja pri učenju AEQ metode je povečano razbijanje srca in nenadni vroči oblivi v glavo.

V začetku vaj sem opazila prekomerno dobro energijo in počutje čez cel dan, sedaj v zadnjem tednu pa čutim čez dan pomanjkanje tako energije kot dobrega počutja.. enostavno sem lena za vse..,

Med izvajanjem same vaje pa se počutim zelo trdno, pridobim veliko energije in tudi dobro spim. Kot spodbuda in potrditev da program dela v moje dobro so solzne oči, v katerih čutim radost in napredek. Napredek čutim tudi v medosebnih odnosih , kjer poteka odlična komunikacija in razumevanje tako na delovnem mestu kotz domačimi bližnjimi.

Vesela in hvaležna sem, da mi je vaše znanje prišlo naproti, mislim da sem ujela zadnji vlak, ker si sicer niti predstavljati ne morem v kakšnem stanju bi bila čez kako leto če ne bi pravočasno zaznala spremembe ki so me vodile k izgorelosti.

Hvala vam tudi za odlično današnjo reprezentacijo AEQ dihanja na kateri sem prejela veliko vaših odgovorov na moja vprašanja.

Veselim se naprej dela z vami in vam želim lahko noč,

Jelka.