Telo nosi vse spomine in ozaveščanje teh spominov je ključ k spremebi.

Aleš, z AEQ metodo sem se srečala, preko znanca, ki je obiskoval tvoj tečaj dihanja več o tebi pa sem zvedela preko podkasta Aidea. (sem si dovolita tikanje, ker sem samo nekaj let mlajša predvidevam)

Imam že nekaj letne izkušnje z psihoterapijo (zakonska in družinska terapija ter v zadnejm času psihoanaliza in kognitivno vedenjska terapij) tako da stvari, ki si nam jih govoril malo poznam. Povezava telo in nezavedno in spreminjanje vzorcev.

Pred psihoterapijo sem svoje težave reševala tudi z bolj ezoteričnim pristopom, v določenem obdobju mi je to ustrezalo.

AEQ in tvoj pristop se mi zdi še stopnja več oz. ter nadgradnja psihoterapije ali kot nujna vzporednica. Telo nosi vse spomine in ozaveščanje teh spominov je ključ k spremebi. Vem tudi, da se te spremebe ne zgodijo čez noč, ker je treba vedno tako kot pri psihoterapiji stvari ozavestiti to pa zahteva čas in pripravljenost. Preko tvojega programa sem še bolje spoznala vzorce, ki jih nosim in bolj razumem zakaj se mi kaj dogaja in zakaj čutim dolečene stvari. V prihodnosti se bom udeležeila se kakšnega programa, zdaj pa bom poskušala čim bolj redno izvajati vaje. Ko enkrat stopis na pot samospoznavanja ni več poti nazaj. Ta pot pa ponavadi ni lahka jo je pa vredno hoditi. Povečevanje čutenje je tako kot si tudi sam omenil v obe smeri slabo in dobro.

Hvala ti za vse, pa se še srečamo.

Lep pozdrav,