Hvala za vaše zavzeto vodenje vaj, za izčrpne odgovore ter kvalitetno vodenje programa AEQ

Pozdravljeni, Aleš,

najlepša hvala za učbenik in tudi za kvalitetno vodenje programa AEQ.

Za AEQ metodo mi je povedala hčerka, ko sem ji omenila, da se mi mravljinčenje iz leve rame proti vratu stopnjuje, pa tudi karpalni kanal se mi je pred leti pojavil. Že nekaj let se mi pojavlja nadležno srbenje okrog leve lopatice, kjer imam menda vkleščen živec. Da sem zakrčena v vratu in ramenih pa že dolgo vem: “Zdaj si v penziji in imaš čas, bolje ti ne bo, bo samo slabše”.

Sčasoma mi je postalo jasno, da je AEQ tudi vrsta čustvenega čiščenja in da lahko vpliva na čustveno zrelost, oz. na odkrivanje kdo v resnici sem, ko znam biti spontana. In sem se podala na pot. Mislim da mi je pred tem veliko pomagalo že skoraj 20 letno ukvarjanje z reikijem, drugače bi bili čustveni šoki ali neke vrste regresije, ki jih doživljam ob vajah in v življenju, veliko močnejši.

So pa že tudi prve pozitivne spremembe:

– mravljinčenja na levi strani od rame proti vratu skoraj ni več, razen pri izvedbi kakšne vaje z vratom,

– srbenje okrog leve lopatice se je bistveno zmanjšalo.

– včasih se zbudim zjutraj tako polna energije, da kar prepevam.

– prej zaznam zakaj se odzivam tako kot se in lahko odreagiram.

Primer: na nedeljskem izletu s še enim parom sem že hotela postati slabe volje, saj se je z bivšim možem skoraj vsako druženje končalo katastrofalno. Ko pa sem ugotovila, da postajam slabe volje zaradi preteklih dogodkov in da sedanji trenutek res ne bi smel biti več povezan s tistimi pred toliko leti, je moja slaba volja izpuhtela in nihče ni pokvaril prijetnega vzdušja.

Hvala za vaše zavzeto vodenje vaj ter za izčrpne odgovore.

Srečno,

Preberite še: