UČENJE | Učenje na daljavo

Učenje AEQ metode® na daljavo

 

Učenje na daljavo je mogoče preko Face time-a, FB video chat-a ali aplikacije ZOOM

 

Za koga je to primerno?

 

 

V primerih, ko za nadaljevanje napredka v razumevanju AEQ metode®,  odnosov med umom in telesom ni potrebna aktivna terapija ali oseben stik, je primerno učenje preko video povezave ali telefonskega pogovora.

 

Na tak način si razjasnite vprašanja in dvome do katerih pridete skozi redno izvajanje AEQ vaj® in spreminjanja karakternih in gibalnih vzorcev. Tako odpade vožnja na terapijo v Brežice, kar omogoči zmanjšanje stroškov in prihranek časa ob enakem pozitivnem učinku skupnega dela. 

 

Kaj s tem pridobite vi?

 

S tem si omogočite bistveno krajše čakanje na termin učenja, kar omogoča hitrejši napredek.

 

Pogosto nejasnosti niso tako velike, da bi zahtevale čas celotne terapije (90 minut), zato je učenje na daljavo mogoče tudi v krajših intervalih, kar omogoči višjo učinkovitost porabe vašega časa.

 

Delo preko video povezave je primerno tudi za pojasnitev in dopolnitev nejasnosti pravilne izvedbe AEQ vaj® (v tem primeru pri naročilu termina navedite, da bi radi pregledali pravilno izvedbo vaj za prejem navodil o primerni postavitvi kamere in ureditvi okolja za dobro izvedbo vaje).

 

Pregled/posvet pred prvim obiskom aktivnega učenja AEQ metode®

 

Pogovor preko video povezave je primeren tudi za pregled/posvet pred prvim obiskom aktivne terapije v fazi dogovarjanja in določanja najprimernejšega pristopa do učenja AEQ metode® kot tudi pri kompleksnejših primerih (skolioza, močno izražene avtoimunske bolezni…), ko dogovarjanje preko elektronske pošte ali telefona ni primerno, ali pa je premalo natančno. 

 

Cenik 

 

30 minut 40 €

60 minut 80 €

90 minut 120 €

 

Za dogovor o terminu pišite na info@aeq.si

tel. : 00386(0)30 322396 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor