Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?

AEQ Program za ureditev odnosa s starši

Povzetek naročila
PROGRAM ZA UREDITEV ODNOSA S STARŠI - 1 OSEBA NA KAMERI× 1
350.00
Delni znesek 350.00
Znesek 350.00 (vključuje 63.11 DDV)

Saša S.

Po končanem drugem programu se šele dobro zavedam, kje imam dejansko težave, kako močno so zakoreninjene in kako težko spreminjam podzavest. Potrebovala sem mesec dni, da sem odpravila to živčnost, tresenje in slabosti, da sem sploh ozavestila, da je to problem, ki ga imam v podzavesti notri in kaj vse moram narediti in da mi ne bo zmanjkalo časa za vse. Še težje mi je bilo to ugotoviti in sprejeti, da je ta vzorec v podzavesti iz otroštva, ker sem se mogla doma vedno boriti, da so me videli in pohvalili. Če so sploh me kdaj in da večinoma nisem bila nič vredna. Z vsem tem so se mi začele odpirati travme in grozni spomini, ki jih ni malo in so me pahnili v žalost in anksioznost.

Se veselim začetka naslednjega programa, ki bo dal še en košček k celoti.

Hvala, hvala, hvala

Maša

30 dnevni program je bil zame edinstvena izkušnja. Omogočil mi je, da sem se soočila z občutji in spoznanji, ki so neprijetna in bi se jim običajno izognila. Dal mi je potrebno znanje in izkušnje za urejanje stvari za naprej.

Sedaj sem bolj pozorna na stvari, določene teme ali ljudi, ki me pretirano vznemirijo. Raziskujem, zakaj me je nekaj ali nekdo vznemiril. Od kje izvira razlog za to. To mi daje vedenje, da moram iti pri teh stvareh globje in se naučiti nekaj novega oziroma zopet spoznati nekaj, kar je bilo potlačeno. Hkrati pa tudi prepoznavati, ali je neka stvar res tako pomembna, da se ji bolj posvetim. Ali pa je to samo odziv podzavesti, ki bi rada, da se zamotim s stvarjo, za katero se bi sčasoma pokazalo, da dejansko ni pomembna.

Senta

Med programom je prišla na plan tudi moja razdražljivost, nemirnost, nezadovoljstvo in neznanska utrujenost. Ugotovila sem, da mi med drugim primanjkuje mir in tišina. V preteklosti sem bila večkrat na leto sama, brez otrok in sem se spočila. Situacija je sedaj drugačna in tega “dopusta” nimam več. Tako da sem sedaj še dodatno znižala obrate, zmanjšala število obveznosti in v prostem času ne pospravljam hiše ampak posvečam čas sebi. Grem v naravo, spet sem začela slikati na platno in plesati ali pa samo poslušam tišino.

Po 11 letih sem prvič začutila tudi, da bi pa mogoče spet imela partnerja. Hkrati sem ozavestila kakšen močan oklep in obrambni mehanizem sem si ustvarila tekom življenja. Zunaj ščit, ki me varuje pred zapuščenostjo, spodaj pa hrepenenje po ljubezni.

1
SHIPPING
Where to ship it?
PROGRAM ZA UREDITEV ODNOSA S STARŠI - 1 OSEBA NA KAMERI × 1
350.00
Delni znesek 350.00
Znesek 350.00 (vključuje 63.11 DDV)

Izberite paket

Nadgraditev paketa pomeni dve osebi na 1 kameri.
Cena
PROGRAM ZA UREDITEV ODNOSA S STARŠI - 1 OSEBA NA KAMERI
350.00
Najbolj priljubljeno
PROGRAM ZA UREDITEV ODNOSA S STARŠI - 2 OSEBI NA KAMERI
Udeležite se programa s partnerjem in okrepita svoj odnos.
520.00

Izdelek
Znesek
PROGRAM ZA UREDITEV ODNOSA S STARŠI - 1 OSEBA NA KAMERI × 1
350.00
Delni znesek 350.00
Znesek 350.00 (vključuje 63.11 DDV)

Vaši podatki

Način dostave:

Plačilne metode

Vse transakcije so varne in šifrirane. Podatki o kreditni kartici niso nikoli shranjeni na naših strežnikih.

  • Bančno nakazilo z UPN obrazcem

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

© Copyright 2024. Vse pravice pridržane

×
×

Cart