AEQ METODA® | Dobro je vedeti

Dobro je vedeti

 

Čas, gibanje in koronavirus


Če želimo skrajšati čas, ki ga porabimo za določeno dejanje, moramo povečati hitrost, je logika, ki je pred korono prevladovala pri večini ljudi. Zvišanje hitrosti povzroči povečanje odpora, za premagovanje večjega odpora pa je potrebno več energije. Več kot je sprejetih odločitev in izvedenih dejanj, večja sta poraba energije in stres ter pomembnejši izkoristek energije. Ta nadalje definira učinkovitost...

Preberi vse

Čas, gibanje in koronavirus

, 09.04.2020

Če želimo skrajšati čas, ki ga porabimo za določeno dejanje, moramo povečati hitrost, je logika, ki je pred korono prevladovala pri večini ljudi. Zvišanje hitrosti povzroči povečanje odpora, za premagovanje večjega odpora pa je potrebno več energije. Več kot je sprejetih odločitev in izvedenih dejanj, večja sta poraba energije in stres ter pomembnejši izkoristek energije. Ta nadalje definira učinkovitost... tukaj.

Gibanje v središču in iz središča telesa


Od rojstva naprej se učimo pravilne, demokratične, porazdelitve dela med mišicami pri gibanju. Demokratična udeležba mišice pomeni, da ta sodeluje v gibu usklajeno z njeno evolucijsko dodeljeno močjo in vzvodom. Otrok skozi učenje gibanja povečuje kakovost nadzora nad mišicami...

Preberi vse

Gibanje v središču in iz središča telesa

, 12.03.2018

Od rojstva naprej se učimo pravilne, demokratične, porazdelitve dela med mišicami pri gibanju. Demokratična udeležba mišice pomeni, da ta sodeluje v gibu usklajeno z njeno evolucijsko dodeljeno močjo in vzvodom. Otrok skozi učenje gibanja povečuje kakovost nadzora nad mišicami... tukaj.

Odpor


V človeku vsakršno dejanje, ki mu ni v takojšnje zadovoljstvo, torej ki bi omogočilo osebnostno rast, zdravje in celovitost brez določenega vložka, ustvarja upor. Zavzetost in razmišljanje nam omogočita, da dejanje prevetrimo...

Preberi vse

Odpor

, 28.02.2018

V človeku vsakršno dejanje, ki mu ni v takojšnje zadovoljstvo, torej ki bi omogočilo osebnostno rast, zdravje in celovitost brez določenega vložka, ustvarja upor. Zavzetost in razmišljanje nam omogočita, da dejanje prevetrimo... tukaj.

AEQ metoda® in gibanje


Vsak bi moral izmojstriti zavedanje gibanja svojega telesa. To pomeni, da bi vsakodnevno moral opazovati in se naučiti zaznati spremembe, ki se mu dogajajo ob gibanju ter jih zavestno spreminjati . Tako bi lažje določil vzrok bolečine, jo celo preprečil, vse to pa bi peljalo do...

Preberi vse

AEQ metoda® in gibanje

, 27.02.2018

Vsak bi moral izmojstriti zavedanje gibanja svojega telesa. To pomeni, da bi vsakodnevno moral opazovati in se naučiti zaznati spremembe, ki se mu dogajajo ob gibanju ter jih zavestno spreminjati . Tako bi lažje določil vzrok bolečine, jo celo preprečil, vse to pa bi peljalo do... tukaj.

Čustva in AEQ metoda®


Veselje, radost, jeza, žalost, zaskrbljenost, strah,… čustva, s katerimi se odzivamo na dogajanja, ki se nam zdijo pomembna. In za vsa ta čustva lahko rečemo, da imajo telesno komponento, da se zrcalijo v telesu, vplivajo...

Preberi vse

Čustva in AEQ metoda®

, 27.02.2018

Veselje, radost, jeza, žalost, zaskrbljenost, strah,… čustva, s katerimi se odzivamo na dogajanja, ki se nam zdijo pomembna. In za vsa ta čustva lahko rečemo, da imajo telesno komponento, da se zrcalijo v telesu, vplivajo... tukaj.

Kronična bolečina zmotno pripisana zobu časa


Ljudje kronične bolečine pripisujejo zobu časa in se izgovarjajo na staranje. A AEQ metoda®, metoda nežnih zavestnih gibov, tega pojma ne priznava, in na delavnicah razložim, kako učitelji AEQ metode® gibalne bolečine povezujemo s tako imenovano senzorno motorno amnezijo. Poglaviten razlog kroničnih bolečin je postopno slabšanje občutenja telesa, to pa je posledice večjih in manjših poškodb, stresa, skrbi, škodljivih vedenjskih vzorcev in napačnih prepričanj...

Preberi vse

Kronična bolečina zmotno pripisana zobu časa

, 27.02.2018

Ljudje kronične bolečine pripisujejo zobu časa in se izgovarjajo na staranje. A AEQ metoda®, metoda nežnih zavestnih gibov, tega pojma ne priznava, in na delavnicah razložim, kako učitelji AEQ metode® gibalne bolečine povezujemo s tako imenovano senzorno motorno amnezijo. Poglaviten razlog kroničnih bolečin je postopno slabšanje občutenja telesa, to pa je posledice večjih in manjših poškodb, stresa, skrbi, škodljivih vedenjskih vzorcev in napačnih prepričanj... tukaj.

Pravo učenje skozi AEQ vaje®


Neuspeh ne obstaja, če ste se iz napake nekaj naučili in namenili spremeniti se. To imejte na umu in dosegli boste več. V bistvu boste lahko tako dosegli vse, kar si boste zamislili, kar je realno dosegljivo, če si boste za to le vzeli dovolj časa ter vložili primerno količino energije, pozornosti in znanja. Na ta proces glejte tako, da v življenu ne doživljamo neuspehov, ampak ustvarjamo rezultate, na...

Preberi vse

Pravo učenje skozi AEQ vaje®

, 27.02.2018

Neuspeh ne obstaja, če ste se iz napake nekaj naučili in namenili spremeniti se. To imejte na umu in dosegli boste več. V bistvu boste lahko tako dosegli vse, kar si boste zamislili, kar je realno dosegljivo, če si boste za to le vzeli dovolj časa ter vložili primerno količino energije, pozornosti in znanja. Na ta proces glejte tako, da v življenu ne doživljamo neuspehov, ampak ustvarjamo rezultate, na... tukaj.

Razumeti bolečino


Veliko nas iz dneva v dan živi z bolečino, ki je ne znamo odpraviti. Morda zaseda majcen, neznaten del naših misli, lahko pa ji je podrejeno celo naše življenje. Ali vemo, kaj bolečina sploh je? Najbrž se strinjamo, da je to nekaj, česar bi se radi znebili. Toda od kod izvira in kaj nam skuša dopovedati? Poglejmo, kaj se lahko naučimo od nje.

Preberi vse

Razumeti bolečino

27.2.2014, 27.02.2018

Veliko nas iz dneva v dan živi z bolečino, ki je ne znamo odpraviti. Morda zaseda majcen, neznaten del naših misli, lahko pa ji je podrejeno celo naše življenje. Ali vemo, kaj bolečina sploh je? Najbrž se strinjamo, da je to nekaj, česar bi se radi znebili. Toda od kod izvira in kaj nam skuša dopovedati? Poglejmo, kaj se lahko naučimo od nje. tukaj.

V gibanje si povrnimo otroškost


Svetovno znana specialistka za čustveno izobraževanje Debbie Ford v svoji uspešnici Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari piše takole: »Najbolj mogočna delavnica, ki jo vodim, je tridnevni umik, ki mu pravim Proces s senco (Shadow process).

Preberi vse

V gibanje si povrnimo otroškost

23.11.2014, 27.02.2018

Svetovno znana specialistka za čustveno izobraževanje Debbie Ford v svoji uspešnici Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari piše takole: »Najbolj mogočna delavnica, ki jo vodim, je tridnevni umik, ki mu pravim Proces s senco (Shadow process). tukaj.

Iznajdljivost in prilagodljivost


Problem se pojavi, ko je treba doseči neki cilj, pa pot do njega ni lahka. Problem ustvari kaka težava, kaka zapreka. Kjer je pot do cilja lahka in gladka je brez problemov. Problema ni če se na primer učimo pesmi na pamet. Problem se pojavi, če je treba po svoje povedati pesem, katere vsebina ni povsem jasna. Problema ni, če je pot do cilja velikokrat izvajana, utrjena. Problem se pojavi v novih, poprej nedoživetih situacijah, v katerih se je treba znajti.

Preberi vse

Iznajdljivost in prilagodljivost

22.9.2015, 27.02.2018

Problem se pojavi, ko je treba doseči neki cilj, pa pot do njega ni lahka. Problem ustvari kaka težava, kaka zapreka. Kjer je pot do cilja lahka in gladka je brez problemov. Problema ni če se na primer učimo pesmi na pamet. Problem se pojavi, če je treba po svoje povedati pesem, katere vsebina ni povsem jasna. Problema ni, če je pot do cilja velikokrat izvajana, utrjena. Problem se pojavi v novih, poprej nedoživetih situacijah, v katerih se je treba znajti. tukaj.

Včeraj in danes


Ker čas spreminja stvari in življenje, se mora spremenjeni »jaz« občasno uskladiti s preteklim »jazom«. Včasih smo se morali za preživetje večinoma ukvarjati zgolj s fizičnimi vidiki življenja.

Preberi vse

Včeraj in danes

3.10.2015, 27.02.2018

Ker čas spreminja stvari in življenje, se mora spremenjeni »jaz« občasno uskladiti s preteklim »jazom«. Včasih smo se morali za preživetje večinoma ukvarjati zgolj s fizičnimi vidiki življenja. tukaj.

Proč s škodljivo rutino


Ko se bolje zavemo sebe in s tem bolje nadzorujemo svoje življenje in stvarnejše presojamo realnost, lahko svoj Jaz oklestimo napačnih predstav, ki jih ima ta o sebi in okolju. Tako lahko pogledamo na svet z novimi očmi in novo ostrino uma. Če se znebimo priučenega vedenja, ki pogosto izvira iz strahu in neustreznih odzivov, ki nas ne pripeljejo nikamor, se lahko osvobodimo kronično škodljivih navad. Zaradi njih smo pogosto v težavah in nesproščeni oziroma zbolimo. S tem pa se lahko znebimo tudi okostenelih prepričanj.

Preberi vse

Proč s škodljivo rutino

6.10.2015, 27.02.2018

Ko se bolje zavemo sebe in s tem bolje nadzorujemo svoje življenje in stvarnejše presojamo realnost, lahko svoj Jaz oklestimo napačnih predstav, ki jih ima ta o sebi in okolju. Tako lahko pogledamo na svet z novimi očmi in novo ostrino uma. Če se znebimo priučenega vedenja, ki pogosto izvira iz strahu in neustreznih odzivov, ki nas ne pripeljejo nikamor, se lahko osvobodimo kronično škodljivih navad. Zaradi njih smo pogosto v težavah in nesproščeni oziroma zbolimo. S tem pa se lahko znebimo tudi okostenelih prepričanj. tukaj.

Pokončnost in dvig samozavesti


Splošno prepričanje med učitelji pravilne drže in terapevti je, da so prešibke mišice hrbta in vratu krive za pogrbljeno držo...

Preberi vse

Pokončnost in dvig samozavesti

, 26.02.2018

Splošno prepričanje med učitelji pravilne drže in terapevti je, da so prešibke mišice hrbta in vratu krive za pogrbljeno držo... tukaj.

Saša Rajnovič


Pred dvema tednoma sem vam obljubil, da bom v današnjem članku obravnaval nekatere pojme, bolj natančno, predstavljam vam intervju z Alešem Ernstom, osebo, ki je zelo vplivala na moje delo v zadnjih dveh letih.

Preberi vse

Saša Rajnovič

, 23.02.2018

Pred dvema tednoma sem vam obljubil, da bom v današnjem članku obravnaval nekatere pojme, bolj natančno, predstavljam vam intervju z Alešem Ernstom, osebo, ki je zelo vplivala na moje delo v zadnjih dveh letih. tukaj.

Kreativnost


Pomembno in nujno je, da si vzamemo dovolj časa za izvajane vaj AEQ, kar je lepo prikazano v tem video posnetku. Šele takrat lahko uporabimo domišljijo.

Preberi vse

Kreativnost

, 22.02.2018

Pomembno in nujno je, da si vzamemo dovolj časa za izvajane vaj AEQ, kar je lepo prikazano v tem video posnetku. Šele takrat lahko uporabimo domišljijo. tukaj.

Človek in stroj


Človek je fasciniran s produktivnostjo strojev, ki opravijo vsako posamezno delo bolje, kot ga lahko opravi Človek. Tako učinkovitost stroj dosega z omejenostjo na en sam ritem. Nasprotno od stroja, pa ima Človek na voljo neomejeno količino ritmičnih vzorcev, ki odražajo njegovo razpoloženje...

Preberi vse

Človek in stroj

, 17.02.2018

Človek je fasciniran s produktivnostjo strojev, ki opravijo vsako posamezno delo bolje, kot ga lahko opravi Človek. Tako učinkovitost stroj dosega z omejenostjo na en sam ritem. Nasprotno od stroja, pa ima Človek na voljo neomejeno količino ritmičnih vzorcev, ki odražajo njegovo razpoloženje... tukaj.

Um in telo


Um in telo sta ustvarjena za sodelovanje v iskanju užitka ter izogibanju bolečine in ne diktaturo uma nad telesom za brezkompromisno doseganje cilja brez občutka in spoštovanja ta telo. Iz zgodovine se lahko zelo dobro naučimo kako se taka diktatura konča. Tako za diktatorja (um), kot tudi za ljudstvo (telo). In preživeti v sedanji diktaturi pomanjkanja časa, ...

Preberi vse

Um in telo

, 16.02.2018

Um in telo sta ustvarjena za sodelovanje v iskanju užitka ter izogibanju bolečine in ne diktaturo uma nad telesom za brezkompromisno doseganje cilja brez občutka in spoštovanja ta telo. Iz zgodovine se lahko zelo dobro naučimo kako se taka diktatura konča. Tako za diktatorja (um), kot tudi za ljudstvo (telo). In preživeti v sedanji diktaturi pomanjkanja časa, ... tukaj.

Moj avto se giblje bolje kot jaz


Ob prebiranju testa novega BMW i8, ki je ravno prišel na trg, sem ugledal očiten trend, ki je zelo zaskrbljujoč. Medtem ko tehnologija pri avtomobilih v zadnjih 50 letih nenehno napreduje, se vztrajno slabšala učinkovitost gibanja in samozavedanja ljudi.

Preberi vse

Moj avto se giblje bolje kot jaz

25.1.2015, 07.02.2017

Ob prebiranju testa novega BMW i8, ki je ravno prišel na trg, sem ugledal očiten trend, ki je zelo zaskrbljujoč. Medtem ko tehnologija pri avtomobilih v zadnjih 50 letih nenehno napreduje, se vztrajno slabšala učinkovitost gibanja in samozavedanja ljudi. tukaj.

Pleme Cherokee: o belem in črnem volku


Nekega dne se je poglavar odloči, da je napočil čas, da svojega najljubšega vnuka pouči o življenju. Odpelje ga v gozd, posadi pod staro drevo in mu razloži: ”Sin, v umu vsakega živečega človeškega bitja poteka boj. Čeprav sem moder, star poglavar, vodja naše vasi, se ta boj odvija tudi v meni. Če se tega boja ne zavedaš te bo spravil ob pamet. Nikoli ne boš vedel v katero smer iti. Včasih boš v življenju uspel, nato pa, ne da bi razumel, zakaj, boš nenadoma izgubljen, zmeden in preplašen, morda boš ostal brez vsega za kar si tako trdo delal...

Preberi vse

Pleme Cherokee: o belem in črnem volku

15.10.2014, 05.02.2017

Nekega dne se je poglavar odloči, da je napočil čas, da svojega najljubšega vnuka pouči o življenju. Odpelje ga v gozd, posadi pod staro drevo in mu razloži: ”Sin, v umu vsakega živečega človeškega bitja poteka boj. Čeprav sem moder, star poglavar, vodja naše vasi, se ta boj odvija tudi v meni. Če se tega boja ne zavedaš te bo spravil ob pamet. Nikoli ne boš vedel v katero smer iti. Včasih boš v življenju uspel, nato pa, ne da bi razumel, zakaj, boš nenadoma izgubljen, zmeden in preplašen, morda boš ostal brez vsega za kar si tako trdo delal... tukaj.

Zdravljenje


Nenehno si prizadevamo odkriti še močnejše strupe, s katerimi bi ubili bolezni, ki jih ustvarjamo, a kljub temu nočemo spremeniti načina življenja in prehranjevanja.

Preberi vse

Zdravljenje

10.4.2014, 04.02.2017

Nenehno si prizadevamo odkriti še močnejše strupe, s katerimi bi ubili bolezni, ki jih ustvarjamo, a kljub temu nočemo spremeniti načina življenja in prehranjevanja. tukaj.

Sprememba in prehod


Sprememba je navadno tisto, kar želimo od drugih ljudi, mar ne? Sami se ne želimo spremeniti, čeprav pričakujemo, da se bodo vsi drugi, kar bi nato spremenilo naša življenja. Pa vendar je nujno, da vse spremembe, ki jih moramo izpeljati, izhajajo iz naše notranjosti.

Preberi vse

Sprememba in prehod

9.4.2014, 02.02.2017

Sprememba je navadno tisto, kar želimo od drugih ljudi, mar ne? Sami se ne želimo spremeniti, čeprav pričakujemo, da se bodo vsi drugi, kar bi nato spremenilo naša življenja. Pa vendar je nujno, da vse spremembe, ki jih moramo izpeljati, izhajajo iz naše notranjosti. tukaj.

Želja po reševanju težave


Če želimo ozdraviti naše stanje, se moramo začeti zavedati vzorca, ki je skrit globoko v nas. Morda začnemo ta vzorec omenjati, se pritoževati nad njim, ali ga začenjamo prepoznavati v drugih ljudeh. Nekako priplava na površje naše pozornosti in z njim začnemo vzpostavljati odnos. Pogosto privabimo učitelja, prijatelja, delavnico ali knjigo, ki začne v nas prebujati nove pristope k reševanju naše težave.

Preberi vse

Želja po reševanju težave

27.4.2014, 31.01.2017

Če želimo ozdraviti naše stanje, se moramo začeti zavedati vzorca, ki je skrit globoko v nas. Morda začnemo ta vzorec omenjati, se pritoževati nad njim, ali ga začenjamo prepoznavati v drugih ljudeh. Nekako priplava na površje naše pozornosti in z njim začnemo vzpostavljati odnos. Pogosto privabimo učitelja, prijatelja, delavnico ali knjigo, ki začne v nas prebujati nove pristope k reševanju naše težave. tukaj.

Pomen otroštva


Najbrž se niti ne zavedamo, koliko in kaj vse smo se morali naučiti v otroštvu, preden smo lahko začeli delovati v sistemu informacij, ki sestavljajo naš svet. Kadar denimo desno nogo prekrižamo čez levo, naši možgani leve noge ne zamenjajo za desno le zato, ker je zdaj leva noga na isti strani kot desna roka in desni bok. Tega smo se naučili že v otroštvu in sicer s pomočjo kinestetično-senzornega spomina (to je naša prirojena sposobnost zaznavanja dražljajev v mišicah in kitah pri gibanju) in domišljije.

Preberi vse

Pomen otroštva

27.2.2014, 30.01.2017

Najbrž se niti ne zavedamo, koliko in kaj vse smo se morali naučiti v otroštvu, preden smo lahko začeli delovati v sistemu informacij, ki sestavljajo naš svet. Kadar denimo desno nogo prekrižamo čez levo, naši možgani leve noge ne zamenjajo za desno le zato, ker je zdaj leva noga na isti strani kot desna roka in desni bok. Tega smo se naučili že v otroštvu in sicer s pomočjo kinestetično-senzornega spomina (to je naša prirojena sposobnost zaznavanja dražljajev v mišicah in kitah pri gibanju) in domišljije. tukaj.

Kako živimo danes


Sodoben življenjski slog je uničujoč, saj nas pripravi do tega, da se sprijaznimo s situacijami – z dolžnostmi zaposlenega moža oziroma urbane žene in matere –, ki nas izčrpavajo. Ko v teh situacijah vztraja dovolj časa, se človek postopoma izčrpa onkraj meja vzdržljivosti. Mišične napetosti se stopnjujejo in začnejo ovirati prej lahkotno gibanje telesa, občutek telesne napetosti pa se prenaša nazaj v zavest in jo preplavi z neverbalnim alarmom tesnobe in bolečine.

Preberi vse

Kako živimo danes

27.2.2014, 29.01.2017

Sodoben življenjski slog je uničujoč, saj nas pripravi do tega, da se sprijaznimo s situacijami – z dolžnostmi zaposlenega moža oziroma urbane žene in matere –, ki nas izčrpavajo. Ko v teh situacijah vztraja dovolj časa, se človek postopoma izčrpa onkraj meja vzdržljivosti. Mišične napetosti se stopnjujejo in začnejo ovirati prej lahkotno gibanje telesa, občutek telesne napetosti pa se prenaša nazaj v zavest in jo preplavi z neverbalnim alarmom tesnobe in bolečine. tukaj.

Spoznavati samega sebe: osredotočanje


Pregovor “Kar ne veš, ne boli” je napačen ravno toliko, kolikor je razširjen. Nepoznavanje procesov znotraj naših teles nas lahko uniči in nas dejansko tudi redno uničuje. Mnogo primernejši je rek “Poznaj samega sebe”, vklesan na steno svetišča v Delhiju.

Preberi vse

Spoznavati samega sebe: osredotočanje

24.2.2014, 28.01.2017

Pregovor “Kar ne veš, ne boli” je napačen ravno toliko, kolikor je razširjen. Nepoznavanje procesov znotraj naših teles nas lahko uniči in nas dejansko tudi redno uničuje. Mnogo primernejši je rek “Poznaj samega sebe”, vklesan na steno svetišča v Delhiju. tukaj.

Neaktivnost, in ne starost


Važno je, da ohranimo in obnovimo občutek za gibanje ter učinkovito sodelovanje uma in telesa. To nam omogoči aktivno življenje v pozno starost. Zgolj ponavljajoče gibanje (npr. tek) nam ne omogoča dovolj dobrega samonadzora. (besedilo je v angleščini)

Preberi vse

Neaktivnost, in ne starost

, 27.01.2017

Važno je, da ohranimo in obnovimo občutek za gibanje ter učinkovito sodelovanje uma in telesa. To nam omogoči aktivno življenje v pozno starost. Zgolj ponavljajoče gibanje (npr. tek) nam ne omogoča dovolj dobrega samonadzora. (besedilo je v angleščini) tukaj.

Moč misli


Dr. Norman Doidge verjame, da je način, kako razmišljamo o naših možganih, napačen. (Video v angleščini)

Preberi vse

Moč misli

, 26.01.2017

Dr. Norman Doidge verjame, da je način, kako razmišljamo o naših možganih, napačen. (Video v angleščini) tukaj.

Pametni telefon in boleče nevrološko stanje


Kažejo se posledice čezmerne rabe pametnih telefonov in tabličnih računalnikov: refleks rdeče luči, glavoboli, bolečine v vratu, težave z dihanjem idr. Vaje AEQ nam pomagajo, da se zavedamo slabe drže in s tem bistveno zmanjšamo negativne vplive uporabe sodobne tehnologije na naše zdravje. (besedilo je v angleščini)

Preberi vse

Pametni telefon in boleče nevrološko stanje

, 26.01.2017

Kažejo se posledice čezmerne rabe pametnih telefonov in tabličnih računalnikov: refleks rdeče luči, glavoboli, bolečine v vratu, težave z dihanjem idr. Vaje AEQ nam pomagajo, da se zavedamo slabe drže in s tem bistveno zmanjšamo negativne vplive uporabe sodobne tehnologije na naše zdravje. (besedilo je v angleščini) tukaj.

Veliko zdravstvenih stanj nastane zaradi neaktivnosti - ne zaradi starosti


Važno je da ohranimo in obnovimo občutek za gibanje ter ohranimo učinkovito sodelovanje uma in telesa. To nam omogoči aktivno življenje v pozno starost.Samo veliko ponavljajočega gibanja (npr. tek) nam ne omogoča kvalitetnega nadzora nad samim sabo. (Besedilo je v angleščini!)

Preberi vse

Veliko zdravstvenih stanj nastane zaradi neaktivnosti - ne zaradi starosti

, 26.01.2017

Važno je da ohranimo in obnovimo občutek za gibanje ter ohranimo učinkovito sodelovanje uma in telesa. To nam omogoči aktivno življenje v pozno starost.Samo veliko ponavljajočega gibanja (npr. tek) nam ne omogoča kvalitetnega nadzora nad samim sabo. (Besedilo je v angleščini!) tukaj.

Življenje majhnega otroka


Zakaj so otroci tako učinkoviti? Metoda AEQ nam povrne občutek otroškosti, lahkotnosti, neobremenjenosti. S tem se spremeni tudi počutje. (besedilo je v angleščini)

Preberi vse

Življenje majhnega otroka

, 25.01.2017

Zakaj so otroci tako učinkoviti? Metoda AEQ nam povrne občutek otroškosti, lahkotnosti, neobremenjenosti. S tem se spremeni tudi počutje. (besedilo je v angleščini) tukaj.

tel. : 00386(0)30 322396 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor