IZKUŠNJE | Tadeja Severkar

Tadeja Severkar

Odkar sem se pričela učiti AEQ Klinično somatiko, se je kvaliteta mojega življenja občutno izboljšala

 

Vseeno pa se močno zavedam, da sem še na poti in da moram še precej lastnega nereda popraviti v red. Kot vsake druge, sem se tudi te metode lotila z dobro mero skepticizma. Zato, ker je nekomu nekaj dobro, še ni nujno, da bo tudi meni. Vendar me je razlaga in predvsem sami poskusi izvajanja gibov prepričala!
Ena največjih in najbolj občutnih razlik med PREJ in POTEM je, da so se moji nekdaj redni obiski fizioterapevta zaključili. Bolečine v hrbtu se občasno še pojavijo, vendar precej manj pogosto in kakor sem prej skoraj vsak mesec potrebovala kiropraktično manipulacijo, sedaj sama znam s pravilnimi gibi preprečiti, da bi do zaklepa vretenc sploh prišlo. S fizioterapevtom se, odkar sem pričela s Klinično Somatiko, še nisva videla, slišala pa le, ko sem k njemu poslala sodelavca.
Moji koraki so postali mehkejši. Moja trikrat operirana kolena (poškodbe hrustanca) ne bolijo več. Pogosto opazujem in izboljšujem svoje gibe. Priznam, da gibov ne izvajam kot priporočeno 1/2 ure dnevno in tu še delam na redu. 
Oseba, ki je vedno živela ustvarjalen nered,


Tadeja Severkar, Luksemburg

 

chaos-and-order1

tel. : 00386(0)30 322396 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor