IZKUŠNJE | Goga -

Goga -

Do klinične somatike me je pripeljala bolečina.

 

Bolečina na levi strani hrbta in pod levo lopatico, ki je iz leta v leto postajala vse močnejša in neznosnejša. V zadnjih mesecih se je začela širiti tudi v levi kolk in nogo. Masaže, kiropraktika,osteopatija so mi lajšale trenutno situacijo ampak niso dale dolgoročnejših rezultatov.

 

Preučila sem Alešovo internetno stran in vse se mi je zdelo zelo logično. Bolečina se pojavi zaradi senzorno motorne bolečine, ki jo skozi somatske vaje počasi in zavestno menjamo, ter spreminjamo svoje podzavestne vzorce in se učimo sprostiti mišice ki povzročajo bolečino. Že po prvi terapiji je bolečina popustila in po povratku iz Brežic sem začutila ogromno olajšanje, ker sem spoznala in obiskala Aleša. Nisem pa računala na to kako bo učenje klinične somatike vplivalo na moje življenje, odnose v družini in poslovne odnose. Pred njo sem živela v stalni napetosti , naglici in stresu.

 

Popolnoma nepotrebno, ampak samo tako sem znala. Skozi izvajanje somatskih vaj sem se vedno bolj zavedala življenja in vzorcev po katerih delujem. Z boljšim razumevanjem in izvajanjem gibov sem pa bila tudi vedno boljša v spremembah vzorcev za katere sem spoznala da mi ne koristijo.

 

Po dveh mesecih ne občutim več bolečino, samo občasno napetost in zategovanje, naučila sem se veliko bolje vsakodnevno reševati pomembne stvari in ločujem pomembno od nujnega. Živim veliko bolj sproščeno in varno, mirno in srečno. To je privedlo do tega da bomo ponovno postala starša, Ja prihaja nov dojenček Danes lahko svoje življenje resnično delim na pred klinično somatiko in po njej…

 

Hvala ti Aleš

 

Goga, Zagreb

tel. : 00386(0)30 322396 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook
Oxygen-Advantage-Instructor