Ogenj, rit in kače niso za igrače 3.del

30.00

S tretjo knjigo ”moških zgodb”, iz trilogije Ogenj, rit in kače niso za igrače, Milena Miklavčič zaključuje s poljudnimi raziskavami, zapisi in intervjuji o medsebojnih odnosih in intimi na slovenski način. Vse tri knjige zaobsegajo čas od leta 1900 pa vse do danes.
Kategorija:

Opis

Pred vami je ena redkih knjig, za katero lahko rečemo, da je ne smemo prebrati ”na dušek”! Ta knjiga je kot življenje samo, ki ga zajemamo z žličkami, če želimo, da ”tekne” na pravi način! 

Vsaka zgodba je vredna vaše ”počasne” pozornosti, razmisleka in sočutja, zato je prav, da jih prebirate korak za korakom. S tretjo knjigo ”moških zgodb”, iz trilogije Ogenj, rit in kače niso za igrače, Milena Miklavčič zaključuje s poljudnimi raziskavami, zapisi in intervjuji o medsebojnih odnosih in intimi na slovenski način. Vse tri knjige zaobsegajo čas od leta 1900 pa vse do danes.

Zgodbe so naše – domače. Bil je že skrajni čas, da se jim posvetimo, kajti različne turške in še kakšne telenovele, s katerimi nas zasipavajo, nimajo druge vloge, kot ustvarjati iluzijo, kako bi lahko bilo, pa nikoli ne bo.
Zgodbe, ki jih najdete v trilogiji ‘Ogenj, rit in kače niso za igrače’, pa so zgodbe ljudi, mimo katerih hodimo, a si ne vzamemo časa, da bi jim prisluhnili.

526 strani, mehka vezava, 22 x 15,5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ogenj, rit in kače niso za igrače 3.del”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.