NAROČANJE NA INDIVIDUALNO OBRAVNAVO za športnike

V primeru, da želite, ali morate uporabiti AEQ metodo za dvig športne uspešnosti ali pa preprečiti negativen vpliv športa na svoje zdravje ali osebno življenje je primerna individualna obravnava, kjer določimo na kakšen način in na katerem področju vam lahko s svojo metodo pomagam ohraniti ali dvigniti učinkovitost ter zmanjšati negativen vpliv podzavestnih vzorcev na vašo učinkovitost.

Tudi v tem primeru je najboljše, da najprej v spletnem programu spoznate osnove AEQ pristopa in tako samo bolje spoznate sebe in svoj vpliv na vsakodnevno dogajanje kot tudi vpliv preteklosti, ki je ostala neurejena v telesu in podzavestnih strukturah živčnega sistema. Tako boste bolj razumeli principe in poglede AEQ metode na življenjsko pot in »usodo«, ki ste se jo ali pa jo morate spremeniti, da boste imeli več od časa in energije, ki ste jo v preteklosti vložili v športen uspeh.

Ko v sodelovanju na spletnem programu dovolj jasno spoznate in občutite dejansko stanje odnosov znotraj sebe, je mogoče, da boste zaradi oblike in jakosti razdvojenosti in strahu pred spremembami potrebovali individualno obravnavo.

vzroke za kronična stanja ter natančneje določiva kaj je trenutno največja težava. Individualna obravnava doda dovolj razumevanja in vpliva na vašo membrano, da boste lahko premagali odpor in strah pred občutki, spomini in dejanji, ki jih je treba urediti in spremeniti, da bi lahko nadaljevali s spremembo vzrokov za kronična stanja.

omogoči, da ustvariva nov ali dopolnjen pogled na vzroke za kronične težave ter tako oblikujeva nov model razmišljanja, ki lahko pozitivno vpliva na prej nerešljiva stanja. Primerna razlaga in razumevanje, ki iz nje izhaja, je zelo močan protistrup za ohromelost in odtujenost, ki jo ustvari kroničen strah pred spremembo in odvisnost od vedenja, ki je, v sedanjem trenutku več kot očitno neprimerno in vedno bolj škodljivo.

odvisna od tega, kar opazim in presodim, da je v danem trenutku za vas najpomembnejše. Aktivna obravnava poteka na mizi in je sestavljena iz AEQ protokolov, ki zmanjšajo razdvojenost med zavestjo in telesom, ali pa AEQ fascije, ki spremeni v fascijo ujeto potencialno energijo v občutke in čustva ter vas sooči s tem, kaj vse v telesu skrivate in prikrivate pred sabo. Hkrati pa vas AEQ fascija osvobodi iz lastnega oklepa in dvigne čustveno zrelost soočanja s dejanskim stanjem.

da dopolni potrebno in vam tako prihrani pot, čas in denar ter v obravnavo doda svoje izkušnje in vpliv.

jasno, kakšni so dejanski vzroki za kronična stanja.

 

Za primeren učinek individualne obravnave je potrebno sodelovanje na vsaj enem splentem programu. V nasprotnem primeru izberite uvodni pogovor: https://aeq.si/e-trgovina/kontaktni-obrazec/

Odpoved termina

V primeru odpovedi termina srečanja mora biti ta storjena 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer bo veljalo, kot da smo ga izpeljali v dogovorjenem trajanju.

Termin odpovejte na elektronskem naslovu [email protected].