NAROČANJE NA POSLOVNO SVETOVANJE

Če želite (ali morate) uporabiti AEQ metodo za dvig poslovne uspešnosti, je primerna individualna obravnava. Prav tako je ta primerna, če želite preprečiti negativen vpliv poslovne uspešnosti na svoje zdravje ali osebno življenje.

Na individualni obravnavi določimo, na kakšen način in na katerem področju vam lahko z AEQ metodo pomagam ohraniti ali dvigniti učinkovitost ter zmanjšati negativen vpliv podzavestnih vzorcev na vašo učinkovitost. 
Najboljše je, da najprej v spletnem programu spoznate osnove AEQ pristopa in tako bolje spoznate sebe in svoj vpliv na vsakodnevno dogajanje. Prav tako boste lažje spoznali vpliv preteklosti, ki je ostala neurejena v telesu in podzavestnih strukturah živčnega sistema. Tako boste bolj razumeli principe in poglede AEQ metode na življenjsko pot in »usodo«, ki ste se jo ali pa jo morate spremeniti, da boste imeli več od časa in energije, ki ste jo v preteklosti vložili v posloven uspeh.

Za primeren učinek individualne obravnave je potrebno sodelovanje na vsaj enem splentem programu. V nasprotnem primeru izberite uvodni pogovor: https://aeq.si/e-trgovina/kontaktni-obrazec/

Odpoved termina

V primeru odpovedi termina srečanja mora biti ta storjena 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer bo veljalo, kot da smo ga izpeljali v dogovorjenem trajanju.

Termin odpovejte na elektronskem naslovu [email protected].