Kristina Obreza

Po izobrazbi sem medicinska sestra in diplomirana teologinja. Imam svoj masažni studio Meridian na Notranjskem, kjer izvajam Bownove terapije, refleksoterapije, terapevtske masaže in sedaj tudi individualne obravnave AEQ metode® ter AEQ ® delavnice v živo.

Odkar pomnim me zanima povezava človeškega telesa s psihologijo. Tako se je moje raziskovanje pričelo v srednji zdravstveni šoli, a ker me naša zahodna medicina ni prepričala, sem odšla na študij Teologije, kjer sem dobila še veliko znanja iz psihologije in delovanja človeka na psihološkem nivoju. Po končanem študiju sem si začela ustvarjati družino in na svet je prišla hčerka.  Zaradi raznih težav pri hčerki sem začela raziskovati odnose bolj v globine in takrat sem že prišla do odgovorov, kako sta telo in um povezana in soodvisna drug od drugega. Leta so minevala, prišla je ločitev in končno sem po ločitvi ponovno vdihnila in zakorakala v drugačno življenje. Z ločitvijo, tudi hčerka, ni imela več težav z astmo. Vsaka sprememba naleti na odpor, a se nisem vdala, ker sem imela načrte in cilje kako naprej.

Po menjavi različnih služb, oddani diplomi ter selitvi, sem se kar nekaj let izobraževala v smeri, ki me je zanimala. Od različnih tehnik masaž, Bownovih terapij, refleksoterapij, tradicionalne kitajske medicine, katere vse čustvena stanja povezujejo z vplivom na telo. Iskala sem metodo, katera bi nam lahko celostno pomagala dolgoročno sprostiti zakrčene napetosti v telesu, ki so posledica naših zablokiranih čustev. Vse te zakrčenosti v telesu so pripomogle k celotnem neravnovesju telesa in pripomogle ne samo k bolečinam, poškodbam, ampak tudi k boleznim. Iskala sem orodje, katero bi nam pomagalo, da stopimo iz cone udobja in da v smislu čustvovanja in reagiranja tudi nekaj spremenimo. Zavedala sem se, da je bila moja hčerka razlog, vseh teh raziskovanj.

Kar nekaj terapij, ki jih izvajam imajo zmožnost globine, a takšne kot jo ponuja AEQ metoda® še nisem spoznala. Za AEQ metodo sem izvedela preko Sensinega podcasta. Odločitev je padla, odločila sem se za študij.

Spoznati je eno, spremeniti pa drugo. In spremeniti je veliko težje kot spoznati, čeprav brez spoznanja, pa ne moremo nič spremeniti. In do spoznanj pridemo skozi AEQ metodo® in AEQ vaje®, katere izvajamo zavestno in prihajamo do podzavesti.

Če ste se odločili za spremembo v svojem življenju in želite na vaši poti poiskati odgovore na vaše težave, vam bo AEQ metoda® dala vpogled v globine svojih podzavestnih vzorcev, kateri vas ovirajo, omejujejo in ogrožajo na poti do napredka.

Stranke želim naučiti kako z AEQ metodo® in AEQ vajami ® ponovno vzpostavimo nadzor nad čustvi in hkrati usmerjeno nadzorovano gibanje. Naučila vas bom, kako ponovno začutiti svoje telo in kako spremeniti svoje delovanje v okolici, kjer živimo. Kot AEQ učiteljica vam pojasnim vpliv naše podzavesti na naša dejanja in vpliv fizikalnih zakonov na rezultate naših dejanj.

 

Strankam nudim:

*Individualno obravnavo preko zooma ali v živo na naslovu:

Masažni studio Meridian, Bezuljak 11, 1382 Begunje pri Cerknici.

*Izvajam skupinske delavnice v živo

*V nadaljevanju bodo tudi zoom mesečni programi

 

Potrebno se je predhodno naročiti preko telefona: 040-933-360 ali maila: [email protected].

Dosegljiva sem od ponedeljka do petka, v primeru, da sem nedosegljiva vedno pokličem nazaj še isti ali naslednji dan.

 

Za več informacij mi lahko sledite na :

*AEQ spletni strani

*Instagram profilu: meridian.masaze

 

Kristina Obreza, učiteljica AEQ 1. stopnje; pridobitev naziva: 3. 4. 2023

Preberite še:

Bezuljak 11, Begunje pri Cerknici, SloveniaMobi: +386 40 933 360Mail: [email protected]