Jasna Vidic

Pozdravljeni,

Sem Jasna Vidic rojena 1982, z možem in štirimi otroci živim v Novem mestu.

Sem ljubiteljica narave in živali, družbo nam delajo trije kosmatinci.

 

Kljub urejenemu družinskemu življenju in službi, so me vse pogosteje pestile zdravstvene težave, pogosti glavoboli, migrene, napetost mišičnega tonusa in nezmožnost sprostitve.

Obiskala sem vse možne specialiste, a mi niso znali pomagati, bolečine katerih vzrok ni bil znan pa so postajale vse močnejše, pripeljale so me do tesnobe in izgorelosti.

Nato pa sem konec leta 2019 zasledila Aleša Ernsta in AEQ metodo in to je bila ljubezen na prvi pogled. Z spremljanjem in preučevanjem metode sem sem nato udeležila tudi 30 dnevnega spletnega programa in pri soočanju s svojo podzavestjo, sem počasi mehčala kronično napetost, tako so tudi bolečine izgubljale na svoji moči in zakrčenost telesa je popuščala.

Odločila sem se, da nadaljujem z šolanjem za učitelja, da bi tako lahko pomagala tudi drugim, saj se preveč ljudi vrti v začaranem krogu kroničnih bolečin in svoje življenje ne živi, temveč životari.

Kot učiteljica AEQ metode vam lahko pomagam, da boste znova začutili lastno telo, umirili misli, s tem pa dvignili kvaliteto življenja in tako zmanjšali kronične bolečine in težave.

Kontaktirate me lahko preko:

[email protected]

Facebooka/Studio Balans ali

051 670 700 (v kolikor sem zasedena vas pokličem nazaj)

 

Učiteljica AEQ metode 2.stopnja

Preberite še:

Kočevarjeva 2, Novo mesto, SlovenijaMobi: +386 51 670 700Mail: [email protected]