Mnenje o AEQ metodi® 2. stopnje, Mojca Centrih

Seminar na 2. stopnji je zame bil globok, intenziven in prodoren. Občutim veliko težkih in globokih čustev, za katere bom potrebovala več časa, da jih sprejmem, analiziram in najpomembneje, da spremenim svoje vedenje.

Znanje, ki sem ga na seminarju slišala mi je dalo občutek varnosti, da lahko čutim več neprijetnega. Zato sem lahko v realni situaciji prvič začutila, da se mi dogaja krivica, prvič sem nemoč spremenila v moč ter se postavila sama zase. To je zame izredno velika sprememba, ki je plod večletnega dela tako na razumski, telesni in podzavestni ravni hkrati. Opazim, da sem že po krajšem času drugačna.

Skozi počitek zaznam koliko bolj sem notranje integrirana, tok energije po telesu je močnejši. Moj notranji glas je postal jasnejši, posledično na odnose in dogodke gledam drugače, jasneje jih analiziram in več se iz njih lahko naučim. Skozi lasten napredek zdaj bolj razumem entropijo in učinkovitost porabe lastne energije.

Čutim, da lahko učinkoviteje uporabljam lastno energijo, da je ne trosim v prazno. Sposobna sem sprejeti več resnice, slišati in tudi videti več realnega stanja, kot prej. Torej več tistega neprijetnega. A nove nevronske povezave bom morala vzdrževati z rednostjo in vestnostjo, da se integrirajo tudi v podzavest.

Mojca Centrih,  učiteljica AEQ metode 2. stopnje

Preberite še: