Iskreno najlepša hvala, saj se močno zavedam, da moje življenje s tem vedenjem nikoli več ne bo kot je bilo.

Pozdravljeni Aleš,

na Facebooku sem videla, da kdaj objavite mnenja udeležencev glede delavnice in glede na svojo hvaležnost do vašega vodenja, sem ga iskreno želela izraziti.

Sama ne morem izraziti dovolj hvaležnosti, ki ga čutim do vašega 30-dnevnega programa dihanja. Zavedala sem se, da potrebujem nekaj, kar mi bo pomagalo pri večjem zavedanju telesa in čustev, druge metode pa so bile zame prehitre ali preveč abstraktne, saj je bilo moje zaznavanje telesa premajhno, zakrčenost prevelika in ogromna podzavestna želja, da bi bila le v razumu.

Res lahko rečem, da je zame AEQ metoda tisti manjkajoči košček, ki sem ga iskala. Morda mi je tako všeč, ker telo končno dobi pozornost, um pa je pri tem zaposlen, saj lahko analizira in je tu in sedaj. Na začetku me je presenetilo, kako hitro mi je minilo 30 minut vaj in kako sem se jih vsak dan veselila. Prav tako me je že prve dni pretreslo, kako močna čustva lahko občutim le z enim »preprostim« izdihom.

Srce vaj pa so bile vaše razlage, ki so mi izjemno pomagale, da začenjam razumeti, zakaj se telo odziva, kakor se. Izredno mi je všeč vaša realnost, da ne obljubljate hitrih sprememb in pomembnosti tako spreminjanja vedenja kot tudi, da ne delamo preveč intenzivno, pa naj gre to za vaje, delo, šport, spremembe ali kaj drugega. Ko mi je uspelo spremeniti vedenje v določeni situaciji in sem na večerni vaji opazila, da lahko naredim dve stvari z lahkoto, kar je bilo dan prej nemogoče, sem občutila resničnost vaših besed na svoji koži.

Iskreno najlepša hvala, saj se močno zavedam, da moje življenje s tem vedenjem nikoli več ne bo kot je bilo. Čeprav sem se prej trudila spremeniti določene vzorce, ni šlo, sedaj pa so se mi odprla vrata, skozi katera si želim hoditi počasi, a vztrajno naprej in v svoje globine. Z DNA SRCA – HVALA!

Špela

 

Preberite še: