V situaciji, kjer sem podzavestno začutila, da se v meni prebuja vzorec jeze, se mi je poznan občutek izrazito oglasil in ozavestila sem, kaj pomeni potlačena jeza.

Pozdravljen Aleš,

 

Kljub temu, da je minilo že 7 let od prvega obiska pri tebi, sem z intenzivnim programom 60 dni dihanja ozavestila veliko neodkritega o sebi.

Ozavestila sem da je desna stran telesa popolnoma v krču, da se na desni nogi ne počutim dobro, da me moti nagib v desno.

Ugotovila sem da mi je polmesec nemogoče izvesti, saj sta hrbet in trebuh popolnoma zategnjena in se ob izvajanju polmeseca počutim kot robot, ne vem kaj moram narediti, kaj sprostiti da bi gib izboljšala.

Ozavestila sem da nisem človek reda, da mi ne ustrezajo številke katere govorim v sekundah, da jih raje govorim po svoje.

Prav tako si mi pokazal da mi najbolj ustreza štetje v veselju, kot da bi lahko šla v nedogled, kar naprej imam še zrak in moč. V jezi nikakor ne gre, sem popolnoma zakrčena.

Pokazal si mi kako mi ustreza modul 6, kako me razveseli občutek in pomiri, da lahko svetu pokažem, povem, kar želim.

Sedaj razumem svoj razvoj, predvsem tega do leta 2014 ko so se začeli v meni veliki premiki. Od otroštva, srednje šole, fakultete, mlade žene in mamice je bilo stanje katerega nisem doumela. Doumela sem da iščem, a ne najdem sreče.

Od leta 2014, ko sem začutila da mi življenje daje novo priložnost, saj sem pričela od prvega obiska pri tebi naprej doživljati spoznanja, sem spreminjala svoj odnos do sebe in do okolice. A seveda je to proces. Veliko samo analize, veliko analize okolice.

Opazujem svoje otroke, kako se sporazumevajo, v jezi in v igri in razmišljam, kako bi sploh lahko vzgajala otroke, kako bi jih učila da bodo srečni in kako naj urejujejo sebe in okolico, če jo ne bi znala jaz.

V intenzivnem programu 60. dni dihanja sem diagnozirala največji krč – v mišicah okoli desne lopatice in se prijavila na naslednji program.

Intenziven program ob točno določeni uri vsak dan mi je omogočil, da sem v družini in službi svoje dneve prilagodila novi dejavnosti. Poslušanje odgovorov na vprašanja in razlage mi omogoča ponavljanje misli in poglobljeno analizo.

Intenziven program mi omogoča da upoštevam določeno konstanto v življenju in da se kljub boju podzavesti zavestno osredotočam na telo in raziskujem samo sebe.

Zavestno rezerviram uro časa v svojem dnevu, zavestno namenim teh ca. 7 eurov za svojo somo.

Pred menoj je še veliko časa in pozornosti ki jo nameravam nameniti v razumevanju sebe in moje okolice da dosežem pošten odnos.

 

Ivana

 

Preberite še: