V situaciji, kjer sem podzavestno začutila, da se v meni prebuja vzorec jeze, se mi je poznan občutek izrazito oglasil in ozavestila sem, kaj pomeni potlačena jeza.

Pozdravljen Aleš,
počasi se zaključuje moj prvi program…
Z vašo pomočjo sem na dobri poti spoznavanja sebe.
Se zavedam da je pred menoj še veliko, veliko potrebne vztrajnosti da pridem vsaj do približno željenih rezultatov. (Močno upam da mi uspe, saj ravno vztrajnost je moja šibka točka )
Same vaje imajo na mene zelo dober učinek, čeprav se verjetno navzven tega ne vidi, čutim pa znotraj sebe, kar je trenutno najpomembnejše.

Najbolj čutim da se bo moj oklep začel počasi taliti pri vaji dihanje z prekinitvijo, kjer mi čisto malo manjka da privrejo moja čustva na dan in s tem mislim da bo tudi zavedanje vsega večje, lažje in boljše.
Ostale vaje delujejo name zelo sproščajoče in se v glavnem počutim dobro. Počasi spoznavam kako deluje naš sistem in čutim povezavo. Najbolj lahko izpostavim zakrčenost desne ritnice in navzdol tako pri vajah kot preko dneva ko delam kaj drugega.
Zdaj v zadnjem tednu opazim da me čez dan občasno spremljajo kake manjše bolečine ki pridejo in grejo… glava, kolena, vrat, zebe, vroče….največ težav imam z oblivi v glavo, ki se pojavijo kar iz lepega.
Pa me zanima ali je razlog teh bolečin zaradi napačnega izvajanja vaj ali gre pri teh bolečinah za zavedanje nečesa novega kar mi do sedaj ni bilo znano saj sem že celo življenje trda kot skala in zatiram svoje občutke. Sprva mi ni bilo dovoljeno izražati sebe, svoja mišljenja, čustva… kasneje pa sem se naučila to vse dobro prikrivati in opazovati življenje samo iz strani in nisem nikdar želela izraziti sebe kot osebo.

Sedaj sem v obdobju ko želim izboljšati svojo življenjsko energijo, svoje počutje, zdravje , svoje odnose , želim zadihati s polnimi pljuči.. in sem resnično vesela da sem našla vas program s pomočjo katerega se vsak dan počutim bolje.
Zato je dobrodošla vsaka vaša kritika, pojasnilo, kot tudi kakšna pohvala.
Se že veselim nove delavnice dihanja.

Iskrene čestitke za vaše delo in lep pozdrav,

 

Preberite še: