Moj način življenja je postal drugačen-boljši.

Zdravo,

Ob vsakodnevni udeležbi na delavnici odprave išiasa končno dojemam cilje in namene vaj. Opažam, da imam kronično zakrčene notranje in zadnje stegenske mišice na desni nogi ter desno stran trebuha, kar prej nisem tako jasno zaznal. Skozi vaje mi uspe vedno bolj sprostiti te dele telesa, čaka me pa še veliko vložka zavedanja in časa ter sprememb, da bom prišel do sproščenosti v tem delu.

Z odmrznitvijo teh mišic vzporedno poteka zelo intenziven čustveni proces, čutim veliko jeze, žalosti in potrtosti, tudi z ženo so bolj “napeti” odnosi, saj gre tudi sama skozi procese ob meni. Intenziteta teh občutkov se je stopnjevala do torka, ko sem dva dni čutil izjemno potrtost in stanje brez življenjske energije.

Sem pa bil ta dva dneva sproščen v telesu in nisem čutil nobenih bolečin.

Po dveh dneh trajanja sem se teh občutkov potrtosti in slabega psihičnega počutja ustrašil, telo je zopet šlo nazaj v zakrčenost, sedaj čutim velike bolečine v desni strani, psihično pa sem veliko boljše, rekel bi celo, da sem dobre volje – kljub močnim bolečinam.

Rad bi še pohvalil program, tvoje vodenje vaj je zelo razumevajoče in sila natančno, opozorila glede tega, na kaj naj bomo pozorni in razlage pred začetki ter po koncu pa so itak vredne suhega zlata 🙂

lp,

Aleš

Preberite še: