Ni preprosto, je bilo pa nujno potrebno, da sem začela bolje čutiti noge, da se bom lahko začela premikati v želeno smer

Pozdravljen

Pošiljam mnenje o 30-dnevnem programu za noge

Skozi program sem prepoznala nove stvari o sebi, noge in trup so bili kot tujci, posledično so na površje prihajali potlačeni občutki, dogodki, tako očitni, da sem jih morala opaziti in jih nisem mogla več zanikati le-ti so v meni sprožali jezo, žalost, pa tudi veselje, zadovoljstvo in tako se je moja sinusna krivulja nadaljevala, malo gor malo dol… ni preprosto, je bilo pa nujno potrebno, da sem začela bolje čutiti noge, da se bom lahko začela premikati v želeno smer.

Vaje sem začela delati z večjo pozornostjo, vodil si nas na način, da sem lahko neprijetnim, neznanim delčkom sebe, ki mi povzročajo nelagodja namenila dovolj pozornosti, da sem jih opazila. Nekajkrat me je kar odneslo, potem sem prepoznala da je na delu podzavest, ki dela še po starem programu. Na tem področju imam še veliko dela, a je lažje ko prepoznaš stvari, da jih lahko začneš spreminjat in pa da poznam pot, ki me vodi v višjo urejenost.

Hvala ti.

Preberite še: